test.jpg

Ontvangst -en lunchopties

Koffie, koek en lekkere broodjes

Koffieontvangst met ambachtelijke lekkernij € 4,75 p.p.

Op ons gezellige terras of in restaurant het Koecafé worden jullie ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en onder andere heerlijke 'Marijke's koek' (specialiteit van het huis). Zijn er kinderen bij? Dan serveren we ook fris.


Ontvangst met koffie of thee zonder zoete lekkernijen kan ook, de prijs daarvan is €3,25 p.p.

Koffieontvangst met heerlijk taartbuffet - € 6,75 p.p.

Op ons gezellige terras of in restaurant het Koecafé worden jullie ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en een uitgebreid taartbuffet. De taarten worden ambachtelijk gebakken, door Burens beste taartenbakster. 

Speciale wensen? Geef ze graag aan ons door.

Lunchbuffet - € 14.50 p.p.

Een heerlijke lunch bestaande uit een buffet met verse broodjes en boterhammen en een uitgebreide keuze uit verschillende vleeswaren, salades, kaassoorten en zoetbeleg. Koffie, thee, melk en jus d’orange zijn bij het buffet inbegrepen.. De lunch kan vanaf 15 personen geboekt worden en alleen in combinatie met een begeleide activiteit.

Lunchbuffet Deluxe - € 17.50 p.p.

Dit uitgebreide lunchbuffet bestaat uit een kop huisgemaakte soep, diverse soorten broodjes, boterhammen, suikerbrood en een uitgebreide keuze uit verschillende vleeswaren, salades, kaassoorten, zoetbeleg en vers fruit. Koffie, thee, jus d’orange en melk zijn bij het buffet inbegrepen. De lunch kan vanaf 15 personen geboekt worden en alleen in combinatie met een begeleide activiteit.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

We denken graag mee!


06-19620832