Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Boogschieten

€ 17,00 p.p.
1,5 uur
Vanaf 10 jaar


Boogschieten bij Wilgje Buitensport


Boogschieten bij Wilgje Buitensport, zowel voor de beginner als voor de ervaren schutter een ware ervaring. In onze mooie Graanschuur leer je de fijne kneepjes van het handboogschieten, door één van onze instructeurs die is opgeleid volgens de werkwijze van de Nederlandse Handboogbond. 


Na een zorgvuldige uitleg van de Wilgje schietinstructeur is het aan u! Om de beurt nemen enkele teamgenoten de boog in de hand en oefenen hun scherpe blik en vaste hand met gerichte schoten op de schietschijf. Er is voor iedereen voldoende tijd om rustig te oefenen en verschillende technieken uit te proberen. Maar natuurlijk kan er maar één persoon met de eer van ‘Beste Schutter’ naar huis. We eindigen met een competitie, waarbij het gehele team als jury optreedt en een schot in de roos wordt bekroond met luid gejuich en het maximale aantal punten. 


Ons doel is altijd dat iedereen mee kan doen en zijn eigen uitdaging kan bepalen. We hebben bogen voor rechts -en linkshandigen en ook speciale bogen voor deelnemers met minder kracht. 


Optioneel: wie de vaardigheden van het handboogschieten onder de knie heeft kan kennis maken met de kruisboog. Het schieten met deze boog is van een ander kaliber en vereist extra instructie en een minimale leeftijd van 18 jaar.. Het programma wordt dan met een half uur verlengd, waarin het kruisboog schieten centraal staat.

Inclusief:

  • Instructie door professionele instructeur.
  • Gebruik van alle indoor boogschietbanen
  • Diverse spelonderdelen 

Aanvangstijden:

10:00 / 13:00 / 15:30


Aantal deelnemers:
Van 10 – 50 personen 


Aanvullende mogelijkheden:

  • Ontvangst met koffie/thee en heerlijke 'Marijke's koek'
  • Combinatie met kruisboogschieten (verlenging van activiteitsduur naar 2 uur, meerprijs van €4,50 p.p.)
  • Aansluitende BBQ of uitgebreid buffet (zie onze menukaart)
  • Veel kleine kinderen in de groep? Geen probleem, want naast de boogschietbaan is een mooie speelruimte voor de kleintjes. Zo kunnen de volwassen lekker schieten, terwijl de kinderen spelen. 
Sluit