Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Christina Leenman
25 October 2021 om 20:42
Op 16 oktober onze familiedag. Wat een geweldige dag met fantastische mensen van het Wilgje. Heel erg bedankt!
Thomashuis Culemborg
23 October 2021 om 10:46
Een geweldige ochtend met lunch gehad! Het eerste onderdeel van ons herfstvakantieprogramma van dit jaar was actief aan de slag bij Wilgje. Voor onze bewoners met een verstandelijke beperking best spannend want wat zou er gaan gebeuren. De start met koffie/thee met appeltaart viel erg goed in de smaak. Toen het boogschieten. Voor de meesten een compleet nieuwe ervaring en wat een feest! Groot applaus als er een pijl in het bord bleef hangen. Iedereen geconcentreerd bezig, erg mooi om te zien. Toen een mega jenga toren bouwen waar sommigen gezekerd opgeklommen zijn. Degene waarvan je het in eerste instantie niet zou denken, stond als eerste bovenop de wiebelige stapel blokken. Een geweldige prestatie en een enorme boost voor het zelfvertrouwen. Daarna een heerlijke lunch met elkaar. Een beter begin van de vakantie was niet denkbaar. Dank daarvoor!
Jeannot Schmidt
20 October 2021 om 19:21
Een plek waar je warm wordt ontvangen door Els om vervolgens ver buiten je comfortzone met klotsende knieholten tot nieuwe hoogten wordt gebracht door haar zus Iris . Een dag rond het thema sociale veiligheid en agressiehantering met instructeurs van de International Krav Maga Federation die ik mocht faciliteren vanuit Kudding en Partners. ook de integratie van boogschieten met Ronin en stressmanagement was top. Een dag met inhoudelijke verdieping en verbindende beleving, en alles gezellig verzorgd tot aan de borrel en snacks om het kampvuur. Place to be!
Anouk
15 October 2021 om 18:46
Met de receptie telefonie en beveiliging van het ziekenhuis op uitje dat is vragen om gezelligheid :-) en dat was het Els Iris Wim en Margreet jullie hebben ons een super dag bezorgd van A tot Z zat het goed in elkaar heel leuk de spellen buiten. De lunch en BBQ boven verwachting goed en heerlijk dus we hebben super genoten en ontzettend veel lol gehad. Super bedankt dat we mede dankzij jullie een hele leuke dag hebben gehad Grt Anouk de Leeuw
Janneke van Loo
14 October 2021 om 16:23
Wat een feest was dat, met de leidinggevenden van de inloophuizen en het maatschappelijk werk van De Regenboog Groep een dagje buitenspelen bij Wilgje Buitensport! Gelukkig waren we niet compleet, zodat we in het voorjaar weer mogen! Dank jullie wel, Els, Iris, Margreet en Wim!
Freek
06 October 2021 om 10:51
Ook dit schooljaar zijn we met alle eerstejaars leerlingen op bezoek geweest bij ‘t Wilgje buitensport in Buren. Tijdens deze outdoordagen staat het kennismaken en samenwerken met elkaar centraal. Het waren wederom 4 hele mooie dagen waarbij de leerlingen goed uitgedaagd zijn! De begeleiding was eveneens top, Joep heeft onze leerlingen van de Ida Gerhardt Academie goed begeleid en mede daardoor beter gaan samenwerken met elkaar. We kijken alweer uit naar de outdoordagen van volgend schooljaar!
Hannah
02 October 2021 om 16:41
met school naar het Wilgje geweest. Was een superleuke dag!
Reinout
29 September 2021 om 11:56
We hebben op 22 setpember een heerlijke, goed verzorgde dag gehad met ons team van werk. We zijn de gehele dag in de watten gelegd met koffie & thee, koek, lunch, een super borrel en BBQ. We hebben samen met 't Wilgje op een zeer flexibele manier een strak programma neer kunnen zetten, deels met eigen inhoudelijke sessies over ons werk en team en deels gefaciliteerd door 't Wilgje om team-building te doen. Alles gaat hier met een glimlach en de faciliteiten zijn helemaal naar wens. Een aanrader voor ieder team-uitje.
Annie
27 September 2021 om 16:14
Ik ben dit jaar (20,21 en 22 september) op kamp geweest met mijn groep 8. We hebben een ontzettend mooie en leuke tijd gehad bij 'T Wilgje. We voelden ons erg welkom door het enthousiaste team en konden gemakkelijk vragen stellen bij ze. Vooraf een leuk programma samengesteld in overleg. We zijn wezen kanoën, survivallen en in de omgeving van Buren viel ook genoeg te beleven. Het was gelukkig ook prachtig weer!
Laura
25 September 2021 om 11:33
Zondag 19 september zijn wij met onze neven en nichten voor ons jaarlijkse uitje bij jullie geweest. Wat een leuke middag hebben wij gehad. Het boogschieten, onder leiding van Wim, was erg leuk. Wat een enthousiasme en fanatisme ontstond er in de groep. Geweldig! Aansluitend Reuze Jenga. Twee team's, hillarisch was dat! Hard werken met elkaar..ook super leuk! Dankjewel Wim, wij hebben een topdag gehad en komen graag nog eens terug. NeN21