Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje Buitensport in een paar minuten

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Ina van Versendaal (Dierenartsenpraktijk West Betuwe
18 January 2018 om 09:15
13 januari 2018 hebben wij een middag teambuilding gehad bij Wilgje. Heel hartelijk en gastvrij ontvangen. Leuke activiteiten, goed overleg en goede begeleiding. Het eten achteraf was ook erg lekker dus al met al een heel geslaagde middag.
A. Bikker
26 November 2017 om 19:26
18 november hebben we verjaardagsfeest van mijn man gevierd. We kijken terug op een gezellige middag/avond. Het team van Wilgje bestaat uit warme en hartelijk mensen die op persoonlijke wijze de activiteiten begeleiden. Op prettige wijze werd er met ons overlegd en afgestemd. Het eten was bijzonder lekker. Kortom een zeer geslaagd feest.
Ronald Brand
02 November 2017 om 12:43
Op zaterdag oktober 2017 zijn we met onze personeelsvereniging bij 't Wilgje geweest voor een workshop "Oerbrood" bakken (inclusief bezoek aan de graanmolen). Naast dat het leuk & leerzaam was hebben we ook erg veel lol gehad. Dit is echt een super leuke (en lekkere) activiteit voor zowel bedrijfs- als familie/vrienden uitjes. Top !
Bernadette v.d. Akker
16 October 2017 om 14:37
Op 8 oktober zijn we met het team van De Locatie bij 't Wilgje geweest. Na een hartelijk ontvangst hebben we enkel teambuildingsspelletjes gedaan. De pret kwam er al snel in. Samenwerken en lachen en je opdrachten uitvoeren. Helemaal super. Ieder kon zijn/haar ding doen, wat heel prettig is met een zeer divers team. We hebben gezwierd en geklommen boven water en natuurlijk zijn er mensen in het water gevallen. Lachen en leedvermaak en elkaar ook helpen om schoenen, trui e.d. te lenen. We zijn nu een week verder en het team kijkt nog steeds enthousiast terug op deze middag. Volgend jaar wil men weer... Namens ons allen willen we Wim, Margreet en Iris hartstikke bedanken voor deze fijne middag.
Theo Wolters
03 October 2017 om 20:31
Op 24 Sept Opa Theo's 76 ste verjaardag gevierd met Oma Rita,kinderen en kleinkinderen, bij 't Wilgje Buitensport in Buren. Onder de bezielende leiding van Wim, werden er verschillende sportieve opdrachten uitgevoerd. Vooral het aan elkaar vastmaken van twee kano's tot een catamaran zorgde ervoor dat er met veel overleg gewerkt moest worden. Tijdens de daarop volgende vaartocht, waarbij gelijkmatig peddelen wel handig was, moest je ook nog uitkijken naar letters die verborgen langs de vaarroute waren opgehangen. Alle letters onthouden om er later een woord van zien te maken. Als je onderweg een zeemanslied zong, kreeg je van Wim de eerste letter van het te vormen woord. Het is ons uiteindelijk gelukt. Ook voor de andere opdrachten moest slim en goed samengewerkt worden,wat goed voor jong en oud was er doen. Al met al een geweldige middag, die werd afgesloten met een zeer goed verzorgde BBQ. Namens ons allemaal personeel van 't Wilgje bedankt voor de fijne middag.