Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje Buitensport in een paar minuten

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Prezzent
20 November 2018 om 12:20
Superleuke middag-avond gehad! Ons personeels/teamuitje was prima afgestemd op onze wensen en mogelijkheden. Zeker een aanrader!
Alinda
18 October 2018 om 17:56
Vorige week familiedag gehad, en mede door jullie was dit echt een succes! Heerlijke lunch op een mooie locatie. En met het lekkere weer was het zelfs mogelijk om ter plekke het binnen programma om te zetten naar allerlei sportieve buitenactiviteiten. Bedankt voor jullie enthousiasme, meedenken en flexibiliteit!
ORS Lek en Linge
05 October 2018 om 10:16
Wat een fantastische dag hebben jullie onze BKL leerlingen weer bezorgd! Ontzettend enthousiast team wat een topprogramma neerzet met veel samenwerkingsopdrachten. Een geweldige kennismaking voor onze brugklassers. Dank daarvoor!
Henriëtte
17 September 2018 om 22:05
Wij hadden een geweldige ‘familiebuilding’, waarbij jong en oud (van 3 tot 70 jaar) genoten hebben van de sportieve activiteiten en waarbij de hele groep voortdurend betrokken was! Bedankt Giel voor je enthousiaste en gedreven begeleiding en bedankt team van het Wilgje!
Thea Verbeek
03 September 2018 om 08:39
Op 24 augustus hebben wij als team van Basisschool De Morgenster uit Sleeuwijk een geweldige dag gehad bij 't Wilgje. Na een startvergadering hebben we onder de bezielende leiding van Wim, Margreet en Iris toffe teambuildingsactiviteiten gedaan. Tussendoor was er een heerlijke boterhammenlunch. 's Avonds konden we genieten van de uitstekende barbecue, waar met alle dieetwensen rekening was gehouden. Tenslotte bleef een gedeelte van ons team slapen in de blokhutten. Iedereen heeft genoten. Wij zeggen: "Bedankt en tot volgend jaar"