Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Francine Leenhouts
11 April 2019 om 15:58
Beste Wim, Margreet en Iris, Wat hebben onze ‘jongvolwassenen’ genoten van deze zaterdag middag onder de bezielende leiding van Iris. Het was een fantastische, ongedwongen middag, waar sommigen van hen de mogelijkheid kregen om de grenzen van hun kunnen te verkennen. Mooi om te zien hoe men letterlijk en figuurlijk elkaar de hand reikte om doelstellingen te bereiken. In- en ontspanning, eindigend met een nat pak ! Heel hartelijk bedankt!
Prezzent
20 November 2018 om 12:20
Superleuke middag-avond gehad! Ons personeels/teamuitje was prima afgestemd op onze wensen en mogelijkheden. Zeker een aanrader!
Alinda
18 October 2018 om 17:56
Vorige week familiedag gehad, en mede door jullie was dit echt een succes! Heerlijke lunch op een mooie locatie. En met het lekkere weer was het zelfs mogelijk om ter plekke het binnen programma om te zetten naar allerlei sportieve buitenactiviteiten. Bedankt voor jullie enthousiasme, meedenken en flexibiliteit!
ORS Lek en Linge
05 October 2018 om 10:16
Wat een fantastische dag hebben jullie onze BKL leerlingen weer bezorgd! Ontzettend enthousiast team wat een topprogramma neerzet met veel samenwerkingsopdrachten. Een geweldige kennismaking voor onze brugklassers. Dank daarvoor!
Henriëtte
17 September 2018 om 22:05
Wij hadden een geweldige ‘familiebuilding’, waarbij jong en oud (van 3 tot 70 jaar) genoten hebben van de sportieve activiteiten en waarbij de hele groep voortdurend betrokken was! Bedankt Giel voor je enthousiaste en gedreven begeleiding en bedankt team van het Wilgje!