Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Eleonora Weima
17 June 2019 om 10:17
Op 25 mei 2019 hadden wij onze familiedag bij Wilgje Buitensport. 's Middags was de ontvangst, waarna de groep uiteen ging in twee activiteiten: de GPS-wandeling of de Boerenbuilding. Deze activiteiten waren erg leuk en de begeleiding hierbij was super! Na de activiteiten had iedereen honger gekregen en was het tijd voor de super goed verzorgde BBQ. Het eten was heerlijk en alles was goed verzorgd! Dit is zeker een aanrader en voor ons erg leuk om nog eens terug te komen.
Anne van den Boomgaard
11 June 2019 om 13:45
Op 9 juni 2019 hielden we onze traditionele familiedag voor het eerst bij Wilgje Buitensport. En dat bleek een hele goede keuze. Het werd een relaxte dag met een hele relaxte gastheer, gastvrouw en dochter en verdere medewerksters. Een fijne sfeer, hartelijke mensen en een prima verzorging. We hebben genoten, van de jongste van een paar maanden tot de oudste van 73. We hebben gestept op kickbikes, een catamaran gebouwd van twee kano's en we hebben gesleept en gebouwd met balken en planken. En daarna wa er een uitstekende BBQ. Kortom, we waren heerlijk aan het klooien en dat in de prima ambiance van Wilgje. Een enorme aanrader!
Essenza Home
11 June 2019 om 12:16
Wij hebben vorige week een zeer geslaagd teamuitje gehad bij Het Wilgje. Eerst hebben we 2 uur gekanood op de Linge en aansluitend een heerlijke BBQ. Het ontvangst, de begeleiding en iedereen was uiterst vriendelijk. Mooie omgeving, leuke locatie. Kortom zeker voor herhaling vatbaar. Gezien het enorme aanbod aan activiteiten, kunnen we de komende jaren nog bij jullie terecht.
Liesbeth Buisman
06 June 2019 om 19:23
Op 2 juni vierden we de 60e verjaardag van onze zus en vriendin Carina bij Wilgje sport. Het werd een geweldig feest! Na hartelijk ontvangst met lekker bakkie en heerlijke koek kregen we uitleg van het spel "Ridders van Wilgje tot Buren" en daarna gingen we in vier groepen aan de wandel, gewapend met gps, vragen en schrijfmateriaal. Wat genoten we van elkaar, van het zalig zomerse weer, van de geweldige omgeving, van de wandeltocht door de natuur richting het leuke stadje Buren, van het leuke spel en van de verfrissing (met warm appelgebak van Koffie & Kunst!) onderweg! Toen we om 17 uur terug waren bij Wilgje Sport wachtte ons een warm onthaal (ook letterlijk!) en frisse drank. Het biologisch buffet volgde, met verse en lekkere hartige taarten en salades. De hele dag voelden we ons in de watten gelegd. Super leuk is het persoonlijke en leuke contact met het Wilgje-team. Hartelijk en warm en niks is teveel gevraagd. Wij zeggen: We komen graag terug! Wilgje Sport: Enorm bedankt voor de geweldige dag en jullie perfecte zorgen!!!! vrienden en familie van Carina
Anton van Quadraat Projectmanagement
05 June 2019 om 12:07
Wij hebben met ons bedrijf Quadraat Projectmanagement te Veenendaal, ons 15 jarig bestaan bij 't Wilgje gevierd. Alles wat vooraf is besproken is in de perfectie uitgevoerd. Voor de hele dag een mooi programma in elkaar gezet, zoals hoogte parcours, GPS tocht en een aantal zeskamp activiteiten, waarbij er alle aandacht is voor elke deelnemer van klein tot groot en van jong tot oud. De lunch en het warm & koud buffet was zeer goed, ruim voldoende en een breed assortiment. Rekening houdend met dieet deelnemers. We hebben Iris met haar team ervaren als zeer enthousiast, betrokken, gedreven en regelmatig toetsen of het naar wens verloopt. Hartelijk dank Anton!!