Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Cobi Methorst
03 February 2020 om 09:01
We zijn met een paar vmbo-klassen (leerjaar 1) van het Van Lodenstein College uit Kesteren geweest. De leerlingen hebben genoten. Je wordt door een ontzettend enthousiast team ontvangen, waardoor de sfeer er gelijk in zit. Daarna op een leuke en ontspannen manier activiteiten gedaan. Ze weten goed hoe ze met jongen om moeten gaan en weten iedereen te enthousiasmeren. Echt een geweldige locatie voor super leuke teamactiviteiten.
Martin de Zwart
22 November 2019 om 15:45
Op 13 november was ik met een groep van 13 personen aanwezig voor de workshop broodbakken. Ik had deze workshop georganiseerd voor gepensioneerde medewerkers van de Rabobank. Wat een leuke workshop. Margreet heeft ons goed begeleid met het maken van ambachtelijk brood en boter. Zelf mocht ik nog wat vertellen over mijn passie voor broodbakken. Eén nacht in de week sta ik zelf nog met de handen in de deeg bij de warme bakker in Schoorl. We begonnen de dag met koffie en een korte presentatie van mij over de hedendaagse broodbakkerij. Daarna moesten de handen uit de mouwen en werd door de deelnemers het deeg klaar gemaakt. Na een korte rijs tijd moesten we het deeg nog een keer kneden. Daarna gingen we genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch mochten de broden in de bakblikken en na een rijs tijd van ruim een half uur werd het brood gebakken. Het eindresultaat mocht er zijn. Tussentijds hebben we ook nog boter gemaakt en een bezoek gebracht aan de molen in Buren. Iedereen was super tevreden over de workshop. Het was een hele geslaagde dag en top geregeld! Zeker een aanrader.
Marlous Lemckert-van Zutphen
13 November 2019 om 08:45
Begin november 2019 waren wij met een groep van 40 te gast bij het Wilgje voor ons jaarlijkse personeelsuitje. Ik zocht een locatie waar de alle collega's, fanatiek sportief of liever rustig aan, een toffe dag zouden hebben. En dat is gelukt! Een deel van de groep is de GPS tocht gaan doen en een deel het klimparcours. Iris gaf duidelijke uitleg, kon het niveau van de klimmer snel inschatten en wist collega's die toch niet durfden te begeleiden zodat zij hun grenzen toch wat verlegden. Na het taartenbuffet (aanrader!!) zijn we met z'n allen de graanschuur ingegaan. Daar zijn we gaan boogschieten en teambuilding spellen gaan doen. Zeker de reuze jenga is een super toffe ervaring om samen te doen. Wim begeleidde de spellen met veel humor. Ter afsluiting hebben we een heerlijke culinaire BBQ gedaan. Er was meer dan voldoende en de kwaliteit van het vlees, vis en de salades was hoog! Voor de organisator is 't Wilgje een droom. Ze zijn enorm flexibel, lief, grappig en je merkt aan alles dat ze hun werk met enorm veel plezier doen. Ik kan iedereen een uitje bij 't Wilgje aanraden!
Els boon
10 November 2019 om 15:47
Ons jaarlijks fam uitje was een succes dankzij jullie Wij hebben genoten van de boeren bulding, voor Zowel de fanatiekelingen als de minder sportieven was het Een succes. Jonas heeft ons er op een leuke manier doorgeloodst Voor herhaling vatbaar Fam boon
Hotel Restaurant de Prins
31 October 2019 om 10:35
Voor het derde jaar op rij het hele team 'uitgelaten' op Wilgje terrein. GELUKKIG onder bezielende leiding van zowel Iris als Jonas - die deze wilde pubers hebben kunnen temmen. Wij vonden het fantastisch. Door de onverwacht mooie weersomstandigheden hebben Iris en Jonas het hele programma omgegooid van indoor, naar outdoor. En het gemak waarmee zij kunnen schakelen, is bewonderenswaardig. Wij hebben genoten. Niet alleen de dag zelf - maar ook de dagen erna. Van de spierpijn. ;)
SVPO Geldermalsen
15 October 2019 om 11:25
We zijn de hele maand september met onze eerste klassen langs geweest bij 't Wilgje. Deze dagen stonden in het teken van al spelenderwijs kennismaken met je nieuwe klasgenoten. Deze dagen zijn super leuk en vooral super actief verlopen. Alle onderdelen die we behandeld hebben waren goed afgestemd op de verschillende sportgroepen en sommige zeer uitdagend. Al met al genoeg redenen om volgend schooljaar weer terug te komen!
Arjaan van Wezenberg
10 October 2019 om 09:54
Zaterdag 5 oktober hadden wij de jaarlijkse familiedag. Dit keer bij ,t Wilgje. We waren met 29 personen, van 2 tot 81 jaar. Het was een heel gezellig, hartelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de activiteiten. En tot slot de goed verzorgde barbecue. Nogmaals hartelijk dank.
Marit ter Burg
08 October 2019 om 13:57
We zijn met al onze brugklasleerlingen van Lek en Linge uit Culemborg een dag bij het Wilgje geweest.de maand september stond dan ook in het teken van 'het Wilgje 'en de battle. Jullie hebben er echt weer een feestje van gemaakt. Goed weer of slecht weer... leerlingen worden gemotiveerd, uitgedaagd, geholpen en als het nodig is gecorrigeerd. Echt een topdag voor onze leerlingen en mentoren om elkaar beter te leren kennen. Tot volgend jaar!
Angela
08 October 2019 om 10:34
Wat hebben wij een geweldig Rugby kamp gehad bij jullie. Nogmaals dank. De survival was helemaal top en op iedereen goed afgestemd. Ik heb alleen maar blije gezichten gezien :) Zeer vriendelijk personeel. Tenten waren super voor de kids om in te slapen. Schone douche / wc ruimtes en super handig zo'n centrifuge om de natte kleding in te drogen. We hopen nog eens terug te komen!
Marlou Gremmen
30 September 2019 om 16:23
Wij hebben met onze Winvision collega's de clubkampioenschappen bij het Wilgje mogen houden. Wat was het leuk! Tokkelen, kanovaren, een heuse hindernisbaan én afsluitende BBQ. Ons clubkampioenschap, inmiddels beter bekend als expeditie Winvision, is zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten aan het Wilgje voor het bijdragen aan deze leuke ervaring.