Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Gerdien Bos
12 July 2019 om 10:09
Het was weer een geweldig leuk kampeerfeest voor onze 14-jarige zoon en zijn vriendjes! En zelfs lachend het survival-parcours in de regen getrotseerd! Iedereen bij Wilgje is enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en heel flexibel. Gesurvivald, gebarbequed, spookverhalen bij het kampvuur gelezen, gevoetbald en een beetje geslapen: de jongens hadden een top-feest en wij hebben er zelf ook van genoten!
Emily
04 July 2019 om 10:45
Als afsluiting van groep 8 kinderfeestje ( van 4 vrienden ) gegeven bij het WIlgje. Amfibie spel gedaan met leuke instructeur, 's avonds bbq en ook nog een kampvuur gemaakt op mooie plek die daar speciaal voor is, overnachting in een wilgje tent en de moeders in de bus. De dag erna een mooie kano tocht gemaakt. Super leuk weekend gehad ! Vooral wil ik benadrukken dat de mensen van Wilgje erg flexibel zijn en dat er heel veel mogelijk is. Een super leuke locatie voor een groepsactiviteit evt. met overnachting. AANRADER!
Barbra
03 July 2019 om 08:20
Ik kom al 3 jaar met mijn brugklas VSO bij het wilgje voor het survival programma, het is elk jaar weer een feestje! De begeleiders begrijpen de kinderen (die toch een speciale behoefte hebben) en houden rekening met al hun bijzonderheden. Petje af voor dit bedrijf!
joke sloot
30 June 2019 om 19:15
Wij hebben 23 juni een personeelsuitje bij het wilgje gehad. Dit wasTOP! Allemaal positieve reacties van de collega,s. We komen zeker nog een keer terug.
Lydia
27 June 2019 om 13:08
We hebben op 15 juni een hele goede en gezellige familiedag gehad. Zo'n 70 mensen in de leeftijd van een paar maanden tot 72 jaar. Vriendelijke bediening en heerlijk eten. De begeleiding van activiteiten was goed en er werd goed rekening gehouden met beperkingen van deelnemers. Zowel de koffie met taart als de uitgebreide lunch was heel lekker.Unaniem was het hele gezelschap van mening dat we hele fijne familiedag hebben gehad en we hopen daar in de toekomst mee door te kunnen gaan. Veel dank!