Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje Buitensport in een paar minuten

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Petra
19 April 2018 om 21:41
Wat een supermiddag, wij hebben met 10 groep 8 kids het kids survival feest gedaan, voor de verjaardag van mijn zoon! De instructeurs doen eerst een kleine warming up en dan het laagte parcour, stukje samenwerking bij een evenwichtsproef, kajaks met elkaar verbinden en met zijn tienen stukje varen met een missie. En dan nog lekker klimmen, boven het water, en dan met mooi weer heerlijk even verkoeling in het water zoeken van de glijbaan. Alle kinderen waren enthousiast, Jari onze begeleider was heel enthousiast met de kids en zorgde voor veiligheid, gezelligheid, stukje uitdaging. En voor diegene die niet durft een helpende hand en geen verplichting.Bedankt mannen voor de leuke middag, zeker een aanrader!
Wilma
15 April 2018 om 21:20
Ik heb mijn 40ste verjaardag gevierd met 14 vriendinnen! Met heerlijke taart om te beginnen, relaxed op het water met de kano, onderweg picknicken samen. Een onvergetelijke dag met dank aan jullie!
Siska van Dijk/ J. de Bruyn Transport
23 March 2018 om 11:39
Als transportbedrijf rijden we dagelijks meel naar fabrieken. Op 17 maart hebben we samen met de vrouwen een oerbrood gebakken. Voor het eerst was de oven maximaal benut met 20 bakblikken in de oven. En het ging goed, we hebben allemaal een heerlijk brood mee naar huis kunnen nemen. Ook het boter maken was zeer geslaagd. Dat je zo simpel eigenlijk boter kan maken. De juiste schudtechniek hadden wij in ieder geval onder de knie. Tussendoor een krachtmeting met kruisboogschieten. Kwam er toch nog iets stoers om de hoek kijken. Al was het ook behoorlijk stoer om op de koudste dag van het jaar zonder handschoenen op de step te staan. Al met al een geslaagde dag. En wij kunnen het iedereen aanraden. Mede vanwege de gezellige, spontane en leuke begeleiding van Iris en Margreet.
Fam. van Rossum
05 March 2018 om 17:48
Zaterdag 3 maart hebben wij bij Wilgje ons 45-jarig huwelijksjubileum gevierd met een leuke, sportieve middag met boogschieten en reuzenjenga. Ook aan de wat jongere kinderen werd veel aandacht besteed. Aansluitend een heerlijke barbecue. Geweldige begeleiding bij de sportactiviteiten en gezellige bediening in het Koecafé. Al met al een aanrader voor ieder, die wat te vieren heeft. Nogmaals heel hartelijk dank!
Ina van Versendaal (Dierenartsenpraktijk West Betuwe
18 January 2018 om 09:15
13 januari 2018 hebben wij een middag teambuilding gehad bij Wilgje. Heel hartelijk en gastvrij ontvangen. Leuke activiteiten, goed overleg en goede begeleiding. Het eten achteraf was ook erg lekker dus al met al een heel geslaagde middag.