Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje Buitensport in een paar minuten

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
ORS Lek en Linge
05 October 2018 om 10:16
Wat een fantastische dag hebben jullie onze BKL leerlingen weer bezorgd! Ontzettend enthousiast team wat een topprogramma neerzet met veel samenwerkingsopdrachten. Een geweldige kennismaking voor onze brugklassers. Dank daarvoor!
Henriëtte
17 September 2018 om 22:05
Wij hadden een geweldige ‘familiebuilding’, waarbij jong en oud (van 3 tot 70 jaar) genoten hebben van de sportieve activiteiten en waarbij de hele groep voortdurend betrokken was! Bedankt Giel voor je enthousiaste en gedreven begeleiding en bedankt team van het Wilgje!
Thea Verbeek
03 September 2018 om 08:39
Op 24 augustus hebben wij als team van Basisschool De Morgenster uit Sleeuwijk een geweldige dag gehad bij 't Wilgje. Na een startvergadering hebben we onder de bezielende leiding van Wim, Margreet en Iris toffe teambuildingsactiviteiten gedaan. Tussendoor was er een heerlijke boterhammenlunch. 's Avonds konden we genieten van de uitstekende barbecue, waar met alle dieetwensen rekening was gehouden. Tenslotte bleef een gedeelte van ons team slapen in de blokhutten. Iedereen heeft genoten. Wij zeggen: "Bedankt en tot volgend jaar"
van der helden aannemersbedrijf
31 July 2018 om 07:43
Voor onze zomersluiting een actieve middag gehad, met aansluitend een heerlijke barbeque .I.v.m. de hoge temperaturen een alternatief programma gehad met boogschieten waarna degene die dat wilde, aan water"sport" hebben gedaan. allemaal in een goede relaxte sfeer , niets moet, alles mag Erg leuk en voor herhaling vatbaar
Astrid
02 July 2018 om 07:44
Onze dochter heeft een super leuk kinderfeestje gehad bij Wilgje Buitensport. Leuke begeleiding! We mochten daar onze eigen lunch en drinken nuttigen. De meiden hebben het heel erg naar hun zin gehad. twee uur lang vermaakt op en in het water!