Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
SVPO Geldermalsen
15 October 2019 om 11:25
We zijn de hele maand september met onze eerste klassen langs geweest bij 't Wilgje. Deze dagen stonden in het teken van al spelenderwijs kennismaken met je nieuwe klasgenoten. Deze dagen zijn super leuk en vooral super actief verlopen. Alle onderdelen die we behandeld hebben waren goed afgestemd op de verschillende sportgroepen en sommige zeer uitdagend. Al met al genoeg redenen om volgend schooljaar weer terug te komen!
Arjaan van Wezenberg
10 October 2019 om 09:54
Zaterdag 5 oktober hadden wij de jaarlijkse familiedag. Dit keer bij ,t Wilgje. We waren met 29 personen, van 2 tot 81 jaar. Het was een heel gezellig, hartelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de activiteiten. En tot slot de goed verzorgde barbecue. Nogmaals hartelijk dank.
Marit ter Burg
08 October 2019 om 13:57
We zijn met al onze brugklasleerlingen van Lek en Linge uit Culemborg een dag bij het Wilgje geweest.de maand september stond dan ook in het teken van 'het Wilgje 'en de battle. Jullie hebben er echt weer een feestje van gemaakt. Goed weer of slecht weer... leerlingen worden gemotiveerd, uitgedaagd, geholpen en als het nodig is gecorrigeerd. Echt een topdag voor onze leerlingen en mentoren om elkaar beter te leren kennen. Tot volgend jaar!
Angela
08 October 2019 om 10:34
Wat hebben wij een geweldig Rugby kamp gehad bij jullie. Nogmaals dank. De survival was helemaal top en op iedereen goed afgestemd. Ik heb alleen maar blije gezichten gezien :) Zeer vriendelijk personeel. Tenten waren super voor de kids om in te slapen. Schone douche / wc ruimtes en super handig zo'n centrifuge om de natte kleding in te drogen. We hopen nog eens terug te komen!
Marlou Gremmen
30 September 2019 om 16:23
Wij hebben met onze Winvision collega's de clubkampioenschappen bij het Wilgje mogen houden. Wat was het leuk! Tokkelen, kanovaren, een heuse hindernisbaan én afsluitende BBQ. Ons clubkampioenschap, inmiddels beter bekend als expeditie Winvision, is zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten aan het Wilgje voor het bijdragen aan deze leuke ervaring.
Marijke
27 September 2019 om 12:26
Met het personeel van Duim techniek zijn we tijdens ons bedrijfsuitje bij Wilgje Buitensport geweest. Onze ervaring is erg positief! Wij hebben de survival gedaan, dit bestond uit erg leuke en uitdagende onderdelen waarbij ons teamwork weer is bijgespijkerd. Er was goede begeleiding, zowel voor de groep als individueel. De sfeer was huiselijk en het personeel erg gastvrij en gezellig. We hebben na afloop genoten van de barbecue. Kortom, een echte aanrader!
Hester Mol
24 September 2019 om 09:49
Met de 1e jaars van de opleiding Detailhandel van ROC Rivor zijn we dit schooljaar weer gestart bij 't Wilgje in Buren. Deze ochtend hebben onze nieuwe studenten elkaar (beter) leren kennen en tegelijkertijd hun grenzen verlegd.Onze ervaringen zijn erg positief, er was oog voor de groep en oog voor het individu. Uitdagende opdrachten en ze hebben geweldig goed in de gaten hoe onze studenten in elkaar zitten.De instructeur betrok iedereen erbij, ook studenten met blessures waar mogelijk. Bedankt!
Uriël
15 September 2019 om 11:20
Wij hebben erg genoten van de locatie. Fijn ontvangst, mooie kanotocht en top verblijf met kampvuur. Meedenkende en flexibele leiding!
PC Basisschool De Morgenster
09 September 2019 om 21:12
Voor de tweede keer zijn we (met ons grote team van 37 personen) het schooljaar gestart bij 'Het Wilgje'. Naast een klein stukje eigen programma waren er vooral veel teambuildingsactiviteiten. Opnieuw was dit voor alle deelnemers een groot succes en aanleiding tot veel gezelligheid en gezonde rivaliteit. Ook de boterhammenlunch en de barbecue waren fantastisch. De vele mogelijkheden, de flexibiliteit, het meedenken en de sfeer van het Wilgje vormen de ingrediënten van dit succes. Alle medewerkers verdienen dus (zoals ze in het onderwijs zeggen) 'een dikke duim'.
Gerdien Bos
12 July 2019 om 10:09
Het was weer een geweldig leuk kampeerfeest voor onze 14-jarige zoon en zijn vriendjes! En zelfs lachend het survival-parcours in de regen getrotseerd! Iedereen bij Wilgje is enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en heel flexibel. Gesurvivald, gebarbequed, spookverhalen bij het kampvuur gelezen, gevoetbald en een beetje geslapen: de jongens hadden een top-feest en wij hebben er zelf ook van genoten!