Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kindersurvival bij Wilgje Buitensport: het állerleukste kinderfeestje voor actieve kids


Jarig zijn, dat is natuurlijk het leukste en spannendste wat er is! Dan mag jíj kiezen! En ja.. dan wil je uit je dak! Nou, dat is geen probleem bij Wilgje Buitensport.


Wilgje's kindersurvival is het perfecte kinderfeestje voor de actieve kids, die graag buiten bezig zijn en niet bang zijn om vies te worden. Tijdens deze survival kunnen de kinderen helemaal los. 


Bij aankomst worden jullie ontvangen door een van onze instructeurs. We gaan niet te lang treuzelen, maar lekker meteen aan de gang. Juichend beginnen we met de warming-up en daarna is het tijd voor het echte werk: de kindersuvival! Klimmen, klauteren, rouwdouwen en vies worden. Ook wateronderdelen komen aan bod, waardoor de kans dat de kids een nat pak oplopen aanwezig is. 


We bouwen het programma op, eerst beginnen we met de droge spelvarianten zoals het laagteparcours (klimparcours net boven de grond). Vervolgens komen de klim -en vaaronderdelen aan bod, zoals de rubberen stormbaan, het maken van - en varen met - een zelfgebouwde catamaran en een scala aan touwbanen over het water. Tussendoor houden we even pauze met frisdrank en een snoepje.


In totaal duurt de kindersurvival 2 uur. Na afloop kunnen de kids douchen en omkleden. Warme douches zijn gratis en voor de echte bikkels is er de koude bikkel-groepsdouche.


Willen jullie zeker weten dat jullie bij Wilgje Buitensport terecht kunnen op de gewenste datum? 

Bij de button Online reserveren kun je de agenda en beschikbaarheid zien!


Is het slecht weer of valt de verjaardag in de winter? 

Geen probleem, bij Wilgje Buitensport kan de kindersurvival ook binnen plaatsvinden in onze mooie Graanschuur. Het feestje bestaat in dat geval uit klimonderdelen als de reuzenjenga en het boksbalspringen, maar ook uit een onderdeel boogschieten. En is het koud, maar wel mooi weer? Dan behoren ook een stukje steppen of het laagteparcours tot de mogelijkheden.

Inclusief:

  • Warming-up
  • Twee uur lang kindersurvival
  • Professionele begeleiding
  • Tussendoor een glaasje frisdrank en een snoepje
  • Gebruik kleedruimtes, kluisjes en warme douches

Aanvangstijden:

Zaterdag 10.00uur, 13.00uur en 15.30uur

Woensdagmiddag (in overleg)


Aantal deelnemers:
Van 10 – 25 personen (vanaf 10 jaar/ groep 6)  


Tips:

  • Zeker weten dat jullie terecht kunnen bij Wilgje Buitensport op de gewenste datum? Bij de button online reserveren staat de agenda met beschikbaarheid. Door grote drukte in september zijn er maar weinig data beschikbaar, in oktober is er veel mogelijk!
  • Het is aan te raden dat de kids sportieve kleren aandoen die vies mogen worden en een extra setje kleding en droge schoenen meenemen. Er zijn douches waarvan gratis gebruik gemaakt mag worden, maar een handdoek, zeep en een plastic zak voor natte kleren moeten de deelnemers zelf meenemen


Aanvullende mogelijkheden:

  • Willen jullie naderhand een frietje eten? Dat hebben wij helaas niet, maar je kunt wel als afsluiting naar de Cafetaria in Buren of voor een lekker ijsje naar Wilco's ijs
  • Overnachting: in Wilgje- groepstent met kampvuurplaats. Zie: kamperen
Sluit