test.jpg

Barbecue

Barbecue opties

Wilgje Buitensport verzorgt, in samenwerking met kwaliteitslagerij Knobbout, verschillende barbecues van hoge kwaliteit. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt na de activiteiten buiten op het terras of binnen in het Koecafé de barbecue ontstoken.

Alle barbecues zijn inclusief uitgebreid buffet met brood, salades en sausjes.

Barbecue Basis - € 21,95 p.p.

Deze barbecue bestaat uit drie stukjes vlees per persoon en heerlijke groenten van het seizoen om te grillen. De mooi bereide vleesschalen bestaan uit; drumsticks, Hawaï spiesjes, braadworsten, filetlapjes, spareribs, hamburgers, satéspiesjes, en/of speklapjes. Aanvullend bestaat het buffet uit rundvleessalade, polderpretsalade, smulsalade, groene salade zonder dressing, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter. 


De barbecue kan vanaf 20 personen geboekt worden en alleen in combinatie met een begeleide activiteit.

Barbecue Willem van Oranje - € 29,50 p.p.

De barbecue Willem van Oranje is een zeer uitgebreide barbecue met 4 stukjes vlees per persoon en heerlijke groenten van het seizoen om te grillen. De mooi gegarneerde vleesschalen zullen bestaan uit: biefstuk, dordognesteak, merquesworst, filetlapje, satéspies, shaslik, hawaïspies, hamburger, drumstick, barbecueworst en/ of een speklapje. Het buffet bestaat uit rundvleessalade, rauwkostsalade, pastasalade, polderpretsalade*, smulsalade**, frisse ananassalade, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter.


De barbecue kan vanaf 20 personen geboekt worden en alleen in combinatie met een begeleide activiteit.

Barbecue Culinair - € 29,95 p.p.

Deze barbecue is een culinair hoogstandje! Zowel het diverse aanbod aan vlees –en vissoorten, als het uitgebreide saladebuffet zijn van uitstekende kwaliteit. De keuze zal bestaan uit onder andere: runderribeye, lamskroon, varkenshaasbrochette, kalfsoester, kalkoen tournedos, schotse biefstuk, lamshaas, gerookte forel, scampi spies en zalm. Het uitgebreide buffet bestaat uit scharreleisalade, Italiaanse tomaat-mozzarella salade, rauwkostsalade met olijfolie en babysla, tonijnsalade, frisse ananassalade, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter en olijfolie. De barbecuekeuze voor de fijnproever! Het is tevens mogelijk de Barbecue Culinair in kleinere hoeveelheid af te nemen. De prijs voor deze barbecue met drie stukjes per persoon is €26,00 en vier stukjes €29,00 p.p.


De barbecue kan vanaf 20 personen geboekt worden en alleen in combinatie met een begeleide activiteit.

Drankjes

Borreluurtje - € 8,50 p.p. (of € 12,00 p.p. inclusief heerlijke hapjes)

Na een heerlijk actief uitje nog even gezellig borrelen met z'n allen in ons sfeervolle Koecafé. Het borreluur is inclusief onbeperkt gebruik van de Hollandse Bar en nootjes.

Graag een borreluur met heerlijke hapjes? Dat kan! De meerprijs is €3,50 per persoon.


Afkoop drankjes - € 14,00 p.p.

De afkoop van drankjes bestaat uit onbeperkt gebruik van de Hollandse bar: bier, alcoholvrij bier, wijn, fris, biologisch appelsap, koffie en thee, gedurende 2 uur. Per uur extra rekenen we €4,00 per persoon. 


De wijn is afkomstig van het Deilse wijnhuis: een rode variant, wit (droog en zoet) en rosé. Het bier komt uit de fles: Hertog Jan en Wiekse Witte.

Dessert

Ambachtelijk roomijs - € 3,00 p.p.

Lekker toetje na? We serveren een heerlijk Wilco's ambachtelijk roomijsje, verkrijgbaar in verschillende smaken. 

Ijs uit de ijskar - € 5,50 p.p.

Willen jullie het uitje echt feestelijk afsluiten? Laat dan de ijskar komen! 

Zodra de ijskar-bel luidt, kijkt iedereen blij op. Het zelfgemaakte Wilco's boerderij-ijs wordt voor iedere deelnemer in een hoorntje geschept, met slagroom als toefje op de taart voor wie wil.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

We denken graag mee!


06-19620832