Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Amfibie escape

Amfibie Escape: zie daar met de klas maar eens uit te komen!


Wilgje’s escape room á la expeditie Robinson. Tijdens deze activiteit is de uitdaging niet het open krijgen van een deur, maar het zo snel mogelijk en veilig overbruggen van water en land. Het team of de klas die als eerste met de vlag terug bij de start is wint!


Het is frustrerend, de vlag hangt zichtbaar aan de overkant van de plas, maar je kunt er niet bij. Eerst moeten er puzzels opgelost, raadsels ontrafelt en opdrachten volbracht worden. Daar hebben we iedereen bij nodig: de doeners, de denkers, de creatievelingen en de knopen doorhakkers.


Om de overkant van het water te bereiken moet een amfibievoertuig worden gebouwd. De teams staan voor de uitdaging om alle benodigde materialen zo snel mogelijk te verdienen door het volbrengen van de opdrachten. Vervolgens moet met die materialen natuurlijk ook een stevig amfibievoertuig worden gebouwd. Welke klas redt de oversteek en hijst als eerst de vlag aan de winnende vlaggenmast?


Belangrijk om te weten: als het allemaal goed gaat is er niks aan de hand, maar met een beetje pech krijgen de leerlingen een vieze broek en natte voeten.

Inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het programma
  • Warming-up
  • Een super spannende strijd met veel verschillende spelelementen!
  • Gebruik kleedruimte, kluisjes en warme douche

Aanvangstijden:

10:00 / 13:00 / 15:30


Aantal deelnemers:
Van 10 – 25 personen (vanaf groep 6)


Aanvullende mogelijkheden:

  • Willen jullie graag een gehele dag op schoolreisje? Kies dan voor een combinatie met de survival  of de GPS-tocht

Tips:

Sportieve kleren en stevige schoenen die vies mogen worden dragen is een aanrader. Ook een extra setje kleding en droge schoenen, een handdoek, zeep en een plastic zak voor natte kleren mogen op de paklijst.

Sluit