Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Survival

Survival bij Wilgje Buitensport: heerlijk met zijn allen los!


Het terrein van Wilgje Buitensport leent zich perfect voor ware survival. Onder begeleiding van één van onze instructeurs kunnen de leerlingen vandaag helemaal los! Het spectaculaire survivalparcours bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder klimbanen en evenwichtsspellen, uitdagende slootoversteken en een stuk catamaranvaren. 


Het idee achter de survival is eenvoudigweg: plezier maken! Ongegeneerd rouwdouwen en klimmen en klouteren. Maar natuurlijk proberen we ook voor iedere leerling een passende uitdaging te vinden. Onze instructeur heeft oog voor de leerlingen en de samenstelling van de groep, en bepaalt een programma-opbouw waaraan iedereen mee kan doen. 


We beginnen met een klimparcours boven de grond. Even veilig oefenen, voordat de groep de uitdaging boven water aangaat. Een geheel droge variant van deze activiteit is ook mogelijk, maar voor de spanning en sensatie raden we de waterspellen zeker aan!


Wilgje's survival staat garant voor anderhalf uur lachen, gieren, brullen. Gezelligheid en een hoop lol!

Inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het programma
  • Warming-up
  • Diverse survivalonderdelen zoals o.a.: het laagteparcours, catamaran varen, touwbanen boven het water, een enorme glijbaan, trapeze springen en nog meer..
  • Gebruik kleedruimte, kluisjes en warme douche

Aanvangstijden:

10:00 / 13:00 / 15:30


Aantal deelnemers:
Van 10 – 100 personen (vanaf 10 jaar / groep 6)


Aanvullende mogelijkheden:

Tips:

Sportieve kleren en stevige schoenen die vies mogen worden dragen is een aanrader. Ook een extra setje kleding en droge schoenen, een handdoek, zeep en een plastic zak voor natte kleren mogen op de paklijst.

Sluit