Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Boogschieten/Reuzenjenga combi

€ 14,50 p.p.
2 uur
Vanaf groep 8


Boogschieten én klimmen: een ideaal uitdagend schooluitje!


Deze combinatie bestaat uit een uur boogschieten, en daarna de Reuzenjenga en diverse samenwerkingsspellen. Is het mooi weer? Dan gaan we het tweede uur lekker naar buiten!


Zowel voor de beginners als de leerlingen die al meer ervaring hebben is dit een leuke en uitdagende activiteit. In onze mooie Graanschuur krijgt de groep uitleg over het boogschieten van één van onze professionele instructeurs.

Na de zorgvuldige uitleg krijgen alle leerlingen de kans om te schieten! Om de beurt nemen een aantal leerlingen de boog in de hand en oefenen hun scherpe blik en schuttersconcentratie met gerichte schoten op de schietschijf.
Ons doel is altijd dat iedereen mee kan doen en zijn eigen uitdaging kan bepalen. We hebben bogen voor rechts -en linkshandigen, maar ook speciale bogen voor leerlingen met minder kracht.

Na een uur boogschieten gaan we aan de slag met een aantal samenwerkingsspellen. Een daarvan is de levensgrote Jenga! Welk team of klas houdt de wankele blokkentoren het langst in de lucht?

Naast de Jenga, worden de leerlingen ook uitgedaagd met andere gezellige spellen en opdrachten waarbij samenwerken centraal staat.


Bij goed weer gaan we het tweede uur naar buiten voor enkele klim -en  samenwerkingsspellen op ons buitensportterrein.

Inclusief:

  • Instructie door, en begeleiding van, professionele instructeur (opgeleid door de Nederlandse Handboogbond)
  • Onderdeel boogschieten
  • Onderdeel klimmen en teambuilding

Aanvangstijden:

10:00 / 13:00 / 15:30


Aantal deelnemers:
Van 10 – 50 personen 


Aanvullende mogelijkheden:

  • Volledig dagprogramma voor jullie schoolreis of klassenuitje? Dat kan ook! Een aanrader is om dan het programma uit te breiden met kanovaren
  • Aansluitende BBQ of lekker broodje Koeburger: zie onze speciale menukaart voor scholen
Sluit