Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hoogteparcours

€ 16,00 p.p.
2 uur
Vanaf groep 8


Een bijzonder hoogteparcours in Buren, net geheel vernieuwd!


Op zoek naar een echt uitdagend uitje met de leerlingen? Dan is het hoogteparcours van Wilgje Buitensport wat voor jullie! 


Het klimparcours bevindt zich op 5 meter hoogte en bestaat uit diverse touwbanen met ieder een eigen moeilijkheidsgraad en benodigde tactiek. Zo kunnen alle leerlingen hun eigen niveau en uitdaging bepalen, waarbij ze worden begeleid door onze ervaren instructeurs.

Tijdens de activiteit staat de veiligheid centraal en we beginnen dan ook altijd met een heldere introductie en instructie. Daarin wordt duidelijk dat iedereen van het begin tot het eind van het parcours dubbel beveiligd is en kunnen de leerlingen alvast op de grond even oefenen.


Maar dan wordt het toch tijd de hoogte in te gaan. De instructeurs staan paraat om advies te geven waar nodig. Leerlingen met hoogtevrees? Het zal niet de eerste keer zijn dat - onder geduldige, professionele begeleiding - iemand uit de groep zijn of haar angst overwint en toch het hoogteparcours aflegt.


Onze instructeurs stimuleren samenwerking en hebben oog voor iedere leerling. Door het verschil in moeilijkheidsgraad van de touwbanen is het mogelijk voor iedere leerling een gepaste route te bepalen. Een spannende activieit, waarin leerlingen hun grenzen kunnen verleggen. Ohja, en de docenten mogen natuurlijk meedoen!


Eenmaal aangekomen bij het laatste plateau? Dan volgt als beloning voor al je inspanning een 50 meter lange tokkelbaan die je weer met beide benen naar de grond brengt.


Inclusief:

  • Altijd dubbel gezekerd klimavontuur
  • Zorgvuldige uitleg en instructie
  • Professionele begeleiding gedurende het programma 
  • Gebruik kleedruimte en kluisjes

Aanvangstijden:

10:00 / 13:00 / 15:30


Aantal deelnemers:
Van 10 – 30 personen 


Aanvullende mogelijkheden:

  • Als afsluiter met zijn allen rond de barbecue! Zie de menukaart
  • Combinatie met een ontspannen activiteit en zo een dagvullend schoolreisje? Jullie kunnen ook nog gaan kanovaren of de mooie GPS-tocht lopen

Tips:

Het is verstandig als leerlingen stevige schoenen dragen en kleding waar ze makkelijk kunnen bewegen

Bij koud weer is een windjack ook erg fijn

Sluit