Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kinderfeestje

€ 14.50 p.p.
2 uur
Vanaf 10 jaar


Kindersurvival bij Wilgje Buitensport: het állerleukste kinderfeestje voor actieve kids


Jarig zijn, dat is natuurlijk het leukste en spannendste wat er is! Dan mag jíj kiezen! En ja.. dan wil je uit je dak! Nou, dat is geen probleem bij Wilgje Buitensport.


Wilgje's kindersurvival is het perfecte kinderfeestje voor de actieve kids, die graag buiten bezig zijn en niet bang zijn om vies te worden. Tijdens deze survival kunnen de kinderen helemaal los. 


Bij aankomst worden jullie ontvangen door een van onze instructeurs. We gaan niet te lang treuzelen, maar lekker meteen aan de gang. Juichend beginnen we met de warming-up en daarna is het tijd voor het echte werk: de kindersuvival! Klimmen, klauteren, rouwdouwen en vies worden. Ook wateronderdelen komen aan bod, waardoor de kans dat de kids een nat pak oplopen aanwezig is. 


We bouwen het programma op, eerst beginnen we met de droge spelvarianten zoals het laagteparcours (klimparcours net boven de grond). Vervolgens komen de klim -en vaaronderdelen aan bod, zoals de rubberen stormbaan, het maken van - en varen met - een zelfgebouwde catamaran en een scala aan touwbanen over het water. Tussendoor houden we even pauze met frisdrank en een snoepje.


In totaal duurt de kindersurvival 2 uur. Na afloop kunnen de kids douchen en omkleden. Warme douches zijn gratis en voor de echte bikkels is er de koude bikkel-groepsdouche.


Willen jullie zeker weten dat jullie bij Wilgje Buitensport terecht kunnen op de gewenste datum? 

Bij de button Online reserveren kun je de agenda en beschikbaarheid zien!


Is het slecht weer of valt de verjaardag in de winter? 

Geen probleem, bij Wilgje Buitensport kan de kindersurvival ook binnen plaatsvinden in onze mooie Graanschuur. Het feestje bestaat in dat geval uit klimonderdelen als de reuzenjenga en het boksbalspringen, maar ook uit een onderdeel boogschieten. En is het koud, maar wel mooi weer? Dan behoren ook een stukje steppen of het laagteparcours tot de mogelijkheden.

Inclusief:

  • Warming-up
  • Twee uur lang kindersurvival
  • Professionele begeleiding
  • Tussendoor een glaasje frisdrank en een snoepje
  • Gebruik kleedruimtes, kluisjes en warme douches

Aanvangstijden:

Zaterdagochtend 10.00 uur

Woensdagmiddag 13:00 en 15:30
Andere tijden zijn mogelijk, echter het feestje wordt dan €2.50 p.p. duurder 


Aantal deelnemers:
Van 10 – 25 personen (vanaf 10 jaar/ groep 6)  


Tips:

  • Zeker weten dat jullie terecht kunnen bij Wilgje Buitensport op de gewenste datum? Bij de button online reserveren staat de agenda met beschikbaarheid.
  • Het is aan te raden dat de kids sportieve kleren aandoen die vies mogen worden en een extra setje kleding en droge schoenen meenemen. Er zijn douches waarvan gratis gebruik gemaakt mag worden, maar een handdoek, zeep en een plastic zak voor natte kleren moeten de deelnemers zelf meenemen


Aanvullende mogelijkheden:

  • Na afloop naar Buren (1 kilometer vanaf onze locatie) voor een gezellige afsluiting van de middag met een lekkere pannenkoek en een drankje bij de Pannenkoekenbakker. Kosten zijn €7.00 pp voor het kinderpannenkoekenarrangement. Je kunt zelf reserveren en de combinatie met het kinderfeestje van Wilgje Buitensport aangeven (0344-572783)
  • Overnachting: in Wilgje- groepstent met kampvuurplaats. Zie: kamperen
  • Frietjes eten bij cafetaria de Buren (0344 570 301
Sluit