Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wekelijkse Survivalrun training

€ Variabel
1,5 uur
Vanaf 9 jaar


Survivalrun training: conditie, techniek en voor wie wil een dosis competitie!


Survivalrun is een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc.), buiten in de natuur. Al hardlopend wordt een parcours afgelegd met allerlei hindernissen. In Nederland zijn jaarlijks overal door het land officiële survivalruns, met amateur -én competitie rondes. Wilgje Buitensport heeft een actieve survivalrun vereniging: er wordt wekelijks getraind en we hebben al twee keer een eigen Survivalrun georganiseerd. Zie voor een impressie Surivalrun Buren.


Survivalrunning is een sport waarbij zowel conditie en kracht, als techniek en doorzettingsvermogen belangrijke vaardigheden zijn. Je traint dus niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook absoluut techniek: klimtechnieken, looptechnieken en trucjes om de hindernissen gemakkelijker te kunnen nemen.


De trainingen

De survivalrun trainingen vinden plaats op woensdagavond (19.00-20.30uur) en zondagochtend (9.00-10.30uur). Speciaal voor deze trainingen heeft Wilgje Buitensport een parcours gebouwd met zeer technische hindernissen. Zo kun je de echte touwklimtechnieken leren. Het touwklimmen wordt onder andere gecombineerd met conditietraining, hardlopen en bootcampoefeningen. Wilgje Buitensport heeft ervaren trainers in dienst, die binnen de groepstrainingen op individueel niveau aandacht hebben voor jouw ontwikkeling en uitdaging. 


Een keer een survivalrun training uitproberen?

Dat kan natuurlijk! Aanmelden kan via de volgende link: Aanmelden proeftraining

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op


Survivalrun versus bootcamp

Wat is het verschil tussen Survivalrun en Bootcamp? 

Bootcamp richt zich specifiek op conditie -en krachtversterking. Met intense trainingsonderdelen, onder begeleiding van een ervaren fitnessinstructeur, bevorder je in een kort tijdsbestek je uithoudingsvermogen en kracht.

Survival run is een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc.), waarbij ook duursport (hardlopen) en klimmen belangrijke onderdelen zijn. De training richt zich op alle benodigde vaardigheden om een officiële survivalrun met succes te kunnen doorlopen; klimtechniek, kracht, uithoudingsvermogen, en doorzettingsvermogen. Een survivalrun training kan bootcamp onderdelen bevatten.

Survivalrun trainingen, voor de echte bikkels!


Trainingen:
 • Introductietraining 
  Nog geen ervaring maar wel nieuwsgierig? Volg vooral eens een proeftraining! Schrijf je daarvoor hier in of neem contact met ons op als je nog vragen hebt
 • Training 15+ groep 
  1) Woensdagavond 19.00-20.30uur: inschrijving woensdagavond
  2) Zondagochtend 9.00-10.30uur: inschrijving zondagochtend
  Let op! Alleen ervaren survivallaars (15+) kunnen zich direct inschrijven. Ben je nog onervaren? Meld je dan eerst aan voor een proefles
 • Kidstraining (9 t/m 14jaar)
  Zondagochtend van 9.00-10.30
  Onder begeleiding van een ervaren trainer, survivalrun training voor de bikkels van 9-15 jaar. Inschrijving via: survivalrun kidsgroep

Kosten:

10-rittenkaart voor €85,00

5-rittenkaart voor €45,00

Proeftraining is gratis


Voor wie?

Voor de echte bikkels die van een uitdaging houden, niet bang zijn om vies te worden en graag in de buitenlucht hun doorzettingsvermogen, klimtechniek en conditie trainen!

Sluit