Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Boerenbuilding (samenwerkingsspellen)

€ 14,50 p.p.
2 uur
Vanaf groep 6


Teambuilding met een knipoog: De Boerenbuilding!


Met de hele klas, of in kleinere teams, samenwerken om tot een goed resultaat  te komen. Wie is de snelste, de slimste maar vooral: welk team haalt gezamenlijk het beste in elkaar naar boven? 


De Boerenbuilding is het teambuildingsprogamma van Wilgje Buitensport, de perfecte activiteit voor kennismakingsuitjes. Maar ook groepen die elkaar al langer kennen ondervinden tijdens dit programma uitdagingen! 

Ludieke samenwerking en veel plezier worden gecombineerd met activiteiten als de Romeinse strijdwagen, het evenwichtige palletspel en het schieten met een levensgrote katapult. Voor de durfals zijn er natuurlijk ook een scala aan wateruitdagingen. Het trotseren van land en water op ons amfibievoertuig, slootoversteken via zelfgebouwde bruggen en de brandweeroversteek waarbij je nooit alleen de touwtjes in handen hebt. 


De Boerenbuilding is eveneens mogelijk als binnenactiviteit in de Graanschuur. Zie voor meer informatie: Boerenbuilding indoor. (Schoolprijs voor de indoor variant is eveneens €13,00 per leerling).

Het programma wordt in overleg samengesteld en aangepast op de wensen en doelstellingen van jullie uitje. Bij voorkeur verdelen we de groep in teams van niet meer dan 25 leerlingen.

Inclusief:

  • Professionele instructie en begeleiding gedurende het programma
  • Warming-up
  • Ludieke, grensverleggende teambuildingsopdrachten. Naar wens met of zonder watercomponent en/ of op hoogte
  • Gebruik van kleedruimte, kluisjes en warme douches

Aanvangstijden:

10:00 / 13:00 / 15:30


Aantal deelnemers:
Van 10 – 100 personen 


Aanvullende mogelijkheden:

  • Lekkere barbecue na afloop, zie onze schoolmenu's
  • Verleng jullie uitje met een overnachting op ons gezellige natuurkampeerterrein. Bijvoorbeeld in een Wilgje groepstent (mét eigen kampvuurplaats). Zie: kamperen

Tips:

  • Vertel de leerlingen sportieve kleren aan te trekken die vies mogen worden
  • Kiezen jullie voor de boerenbuilding met watercomponent? Vergeet dan niet een extra setje kleding en droge schoenen mee te nemen, evenals een handdoek, zeep en een plastic zak voor natte kleren
Sluit