Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje Buitensport in een paar minuten

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Ronald Brand
02 November 2017 om 12:43
Op zaterdag oktober 2017 zijn we met onze personeelsvereniging bij 't Wilgje geweest voor een workshop "Oerbrood" bakken (inclusief bezoek aan de graanmolen). Naast dat het leuk & leerzaam was hebben we ook erg veel lol gehad. Dit is echt een super leuke (en lekkere) activiteit voor zowel bedrijfs- als familie/vrienden uitjes. Top !
Bernadette v.d. Akker
16 October 2017 om 14:37
Op 8 oktober zijn we met het team van De Locatie bij 't Wilgje geweest. Na een hartelijk ontvangst hebben we enkel teambuildingsspelletjes gedaan. De pret kwam er al snel in. Samenwerken en lachen en je opdrachten uitvoeren. Helemaal super. Ieder kon zijn/haar ding doen, wat heel prettig is met een zeer divers team. We hebben gezwierd en geklommen boven water en natuurlijk zijn er mensen in het water gevallen. Lachen en leedvermaak en elkaar ook helpen om schoenen, trui e.d. te lenen. We zijn nu een week verder en het team kijkt nog steeds enthousiast terug op deze middag. Volgend jaar wil men weer... Namens ons allen willen we Wim, Margreet en Iris hartstikke bedanken voor deze fijne middag.
Theo Wolters
03 October 2017 om 20:31
Op 24 Sept Opa Theo's 76 ste verjaardag gevierd met Oma Rita,kinderen en kleinkinderen, bij 't Wilgje Buitensport in Buren. Onder de bezielende leiding van Wim, werden er verschillende sportieve opdrachten uitgevoerd. Vooral het aan elkaar vastmaken van twee kano's tot een catamaran zorgde ervoor dat er met veel overleg gewerkt moest worden. Tijdens de daarop volgende vaartocht, waarbij gelijkmatig peddelen wel handig was, moest je ook nog uitkijken naar letters die verborgen langs de vaarroute waren opgehangen. Alle letters onthouden om er later een woord van zien te maken. Als je onderweg een zeemanslied zong, kreeg je van Wim de eerste letter van het te vormen woord. Het is ons uiteindelijk gelukt. Ook voor de andere opdrachten moest slim en goed samengewerkt worden,wat goed voor jong en oud was er doen. Al met al een geweldige middag, die werd afgesloten met een zeer goed verzorgde BBQ. Namens ons allemaal personeel van 't Wilgje bedankt voor de fijne middag.
Marlein
21 September 2017 om 10:43
Normaal gesproken doen wij onze familiedag elk jaar op een andere plek. Maar omdat het bij 't Wilgje zo relaxed is, zijn we er nu al voor de derde keer geweest (het eerste jaar hebben we gekampeerd en boerenbuilding gedaan, vorig jaar het hoogteparcours en een GPS-tocht en dit jaar zijn we steppend/wandelend naar de molen gegaan voor een rondleiding en gingen we daarna boogschieten). Je kunt alles overleggen, er wordt overal een oplossing voor gezocht. Tussen de activiteiten door kunnen de jongens heerlijk voetballen, de sfeer is heel gemoedelijk. De activiteiten zijn leuk en uitdagend, de instructies heel deskundig. Er is volop ruimte voor humor en een geintje, maar veiligheid staat voorop! En het eten is super lekker, we hebben elk jaar echt genoten van de boterhammenlunch (dit jaar met de primeur van brood van de eigen graanoogst!), twee keer van een overheerlijke barbecue en dit jaar van een verrukkelijk warm/koud buffet! Geloof me, iedereen zou een familiedag bij 't Wilgje eens moeten ervaren!
Fam. Scheper
08 September 2017 om 20:00
We hebben een heel fijne middag gehad bij Wilgje Buitensport,.Van jong tot oud was enthousiast. Goede begeleiding bij het boerenbuilding spelen. Voor iedereen aan te bevelen.