Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje Buitensport in een paar minuten

Gastenboek


Uit geweest bij Wilgje Buitensport? 

We zijn altijd benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

Laat daarom graag een reactie achter.


Alvast dankjewel en hopelijk tot ziens!


Het Wilgje Team

Laat hier een reactie achter


Schrijf een bericht


Vul hier je gegevens in en laat een boodschap achter

* verplichte velden
Marlein
21 September 2017 om 10:43
Normaal gesproken doen wij onze familiedag elk jaar op een andere plek. Maar omdat het bij 't Wilgje zo relaxed is, zijn we er nu al voor de derde keer geweest (het eerste jaar hebben we gekampeerd en boerenbuilding gedaan, vorig jaar het hoogteparcours en een GPS-tocht en dit jaar zijn we steppend/wandelend naar de molen gegaan voor een rondleiding en gingen we daarna boogschieten). Je kunt alles overleggen, er wordt overal een oplossing voor gezocht. Tussen de activiteiten door kunnen de jongens heerlijk voetballen, de sfeer is heel gemoedelijk. De activiteiten zijn leuk en uitdagend, de instructies heel deskundig. Er is volop ruimte voor humor en een geintje, maar veiligheid staat voorop! En het eten is super lekker, we hebben elk jaar echt genoten van de boterhammenlunch (dit jaar met de primeur van brood van de eigen graanoogst!), twee keer van een overheerlijke barbecue en dit jaar van een verrukkelijk warm/koud buffet! Geloof me, iedereen zou een familiedag bij 't Wilgje eens moeten ervaren!
Fam. Scheper
08 September 2017 om 20:00
We hebben een heel fijne middag gehad bij Wilgje Buitensport,.Van jong tot oud was enthousiast. Goede begeleiding bij het boerenbuilding spelen. Voor iedereen aan te bevelen.
Familie van Dijk
08 September 2017 om 09:27
Wij als familie hebben een ontzettend leuke middag gehad. De boerenbuilding was een groot succes. We hebben veel gelachen! Ook de instructeur was erg goed! Complimenten!
Anna van Rijn college (Nieuwegein)
31 August 2017 om 21:52
Weer een hele geslaagde dag gehad met onze 4Havo leerlingen. Ontzettende leuke teambuildingsactiviteiten, leuke begeleiders en een lekkere barbecue. We komen volgend jaar weer!
Wendy
13 July 2017 om 19:53
Dit was volgens iedereen het leukste kinderfeestje aller tijden. Parcourtjes zijn perfect voor deze leeftijdsgroep (11/12 jr). Ook andere spelletjes zijn leuk. Begeleiding was zeer goed. Met humor en lichtvoetigheid, maar toch scherp op veiligheid. Ook werd geen seconde verspild, terwijl we ons niet opgejaagd voelden. Hartelijke ontvangst en flexibel team. Zeer geslaagd!