Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Praktische informatie

Algemeen:


De minimum leeftijd voor onze activiteiten is ongeveer 10 jaar (groep 6). (Bij het hoogteparcours is de leeftijd minimaal 12 jaar (groep 8).
Voor kanovaren geldt deze grens niet maar wij gaan er van uit dat er altijd begeleiding door volwassenen bij de kinderen is.
Alle activiteiten zijn vanaf 10 personen (of voor 10 personen betalen).


Reserveren:


Onze planning wordt ruim van te voren gemaakt. Wij sturen altijd een bevestiging waarbij we extra informatie over de deelnemers vragen.


Reserveren en betaling vinden dus altijd vooraf plaats. Tot 5 werkdagen voor aanvang kunnen (kleine) wijzigingen nog aangebracht worden in de aantallen.
Op onze activiteiten zijn de algemene voorwaarden van de VEBON van toepassing.
Zie: http://www.vebon.nl/nl/over-vebon.lp


Veiligheid:


Een groot deel van het programma is zeer laagdrempelig en voor iedereen te doen. Toch willen wij iedere vorm van letsel indien mogelijk voorkomen!

Onze instructeurs zijn verantwoordelijk voor de veiligheid. Wij gaan ervan uit dat zijn/haar adviezen opgevolgd worden. De deelnemers verklaren niet onder invloed van alcohol of drugs te verkeren bij deelname.Tijdens de activiteiten wordt niet gerookt

Eventuele aandachtpunten betreffende de gezondheid van de deelnemers moeten vooraf gemeld worden aan de instructeurs van Wilgje buitensport. Bij kanovaren en vlotvaren is een zwemvest verplicht voor deelnemers die zich niet zeker voelen in het water en voor deelnemers zonder zwemdiploma. Voor alle activiteiten is het dragen van stevig schoeisel verplicht, blote voeten en teenslippers zijn niet toegestaan!


Kleding en het weer:


Een deel van het programma speelt zich af rond het water. De survival gaat ook bij regen door, regen is een meerwaarde voor de activiteit! Zorg bij de survival, het Tichelavontuur en de natte boerenbuilding voor reservekleding, schoenen die vies mogen worden, een handdoek en een plastic tas voor de natte kleding.

Er zijn warme douches ter afsluiting van de activiteit. Bij wat minder mooi weer is het advies een winddichte jas te dragen. Waardevolle spullen kunt u opbergen in kluisjes. Mobieltjes zijn alleen nodig voor de leiding bij het kanovaren en de step/fietstochten.


Kamperen:


Vanwege mogelijke geluidsoverlast willen wij dat kampeerders na 23.00 uur niet meer van het terrein gaan. Versterkte muziek is op het veld niet toegestaan.

De tenten zijn voorzien van houten vloeren. Slaapspullen zoals matje, warme slaapzak e.d zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Vooral in mei en oktober kan het best wel koud zijn! In overleg is het mogelijk kampmateriaal al voor aanvang van het kamp te brengen. Kamperen doe je in de buitenlucht maar bij slecht weer staan een aantal binnenruimten ter beschikking. Op de site onder kamperen staan de kampeerregels. Voor een gezellig verblijf is het wenselijk deze regels vooraf te communiceren met de hele groep.