Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje's meest gestelde vragen


Vind je hier niet het antwoord dat je zoekt? Schroom niet je vraag direct aan ons te stellen: Contact

Meest gestelde vragen & praktische tips:


Leeftijd en sportiviteit - “Kan wel iedereen meedoen?”

Onze doelstelling is dat we altijd een programma opstellen waar iedereen met plezier aan mee kan doen, ook minder sportieve deelnemers of deelnemers met fysieke of mentale beperkingen. We overleggen daarom graag vooraf welk programma het beste past bij jullie groep. 

De minimumleeftijd van deelnemers is 10 jaar (groep 6). Komen jullie met de familie, waar jongere kinderen bij zitten, dan maken we in overleg een uitzondering.


Groepsgrootte en wijzigingen in aantal deelnemers

De minimale groepsgrootte voor een uitje bij Wilgje Buitensport is 10 personen. Zijn jullie met minder, dan moet je helaas toch voor 10 personen betalen. Wanneer jullie hebben gereserveerd kun je tot 7 dagen voorafgaand aan het uitje nog wijzigingen in het aantal deelnemers doorgeven (met een marge van maximaal 20% ten opzichte van het aantal deelnemers in de opdrachtbevestiging). 


Kledingadvies 

Tijdens de activiteiten raden we sportieve kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen, inclusief sportieve schoenen/gympen (geen teenslippers!). En gaan jullie survivallen of kanovaren, houd er dan rekening mee dat je vies en nat kunt worden. Een extra setje droge kleren en schoenen, handdoek en een plastic zak voor natte kleren meenemen is aan te raden. 


Horeca – “Kunnen we spontaan nog een drankje drinken na het uitje?” 

Restaurant “Het Koecafé” van Wilgje Buitensport is alleen open op reservering. Indien jullie gebruik willen maken van ons restaurant, dan is het belangrijk dit van tevoren te reserveren. Zie voor de mogelijkheden de Menukaart.


Douchen en omkleden

Er zijn voldoende gratis warme douches en kleedruimtes aanwezig bij Wilgje Buitensport.


Bereikbaarheid en parkeren

Het adres van Wilgje Buitensport is: Hennisdijk 7, 4116RK in Buren. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Indien mogelijk moedigen we carpoolen aan. 


Waardevolle spullen

Dure, waardevolle spullen (sieraden, je smartphone, je laptop) kun je het beste thuis laten. Wil je deze toch meenemen naar Wilgje Buitensport, dan zijn er (enkele) kluisjes om waardevolle spullen tijdens de activiteiten in op te bergen.


Reservering en betaling

Een uitje bij Wilgje Buitensport moet altijd van tevoren worden gereserveerd. Een week voorafgaand aan het uitje versturen wij de eindfactuur. Het totaalbedrag moet voor aanvang van het uitje zijn betaald.


Veiligheid

Bij Wilgje Buitensport staat de veiligheid altijd voorop. Een beetje uitdaging is leuk, maar we willen ten alle tijden iedere vorm van letsel voorkomen. Dat betekent dat onze instructeurs continue alert zijn op de veiligheid. De volgende afspraken zijn daarom belangrijk; 

-We gaan ervan uit dat adviezen van de instructeurs van Wilgje Buitensport altijd worden opgevolgd.

-Deelnemers verklaren tijdens de activiteit niet onder invloed van alcohol of drugs te zijn

-Tijdens de activiteiten wordt niet gerookt

-De organisator(en) geeft voorafgaand aan het uitje door of er aandachtspunten zijn met betrekking tot de fysieke of mentale gezondheid van deelnemers

-Tijdens het kanovaren of vlotvaren dragen de deelnemers die geen zwemdiploma hebben of zich onzeker voelen in het water een zwemvest


Algemene voorwaarden

Op de activiteiten van Wilgje Buitensport zijn de algemene voorwaarden van de VEBON van toepassing.

Zie: www.vebon.nl/voorwaarden