Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Buitenkans: wat staat er op het programma?


Buitenkans: een weekend heerlijk ontspannen op Wilgje's prachtige plattelandscamping. En zin om iets actiefs te doen? Dan heb je dus de hele tijd keuze uit allerlei te gekke activiteiten, inbegrepen in de prijs van een Buitenkans ticket.


Wilgje Buitensport organiseert het hele Buitenkansweekend activiteiten, waar je aan mee kunt doen wanneer je daar zin in hebt. 


Het programma is altijd volop in ontwikkeling, en er ruimte voor eigen inbreng! Heb je een idee voor een aanvullende activiteit? Neem dan contact met ons op. En wil je op de hoogte blijven van de nieuwste plannen, volg dan onze Instagram en Facebook


Onderstaande activiteiten zijn sowieso inbegrepen in jouw Buitenkans ticket.


Het Buitenkans Programma:


Campingbarbecue!

Een heerlijke verwenavond op de camping: Wilgje Buitensport verzorgt de barbecue. Lekker met je maatjes aan tafel, of met je leuke campingburen om de barbecue (op anderhalve meter natuurlijk). Buitenkans is inclusief een geheel verzorgde barbecue voor alle campinggasten (vega en non-vega. allebei mogelijk)


Survivalléén!

Een uitgebreid survivalparcours waarop je helemaal los kunt! Zo voelde het dus om kind te zijn en naar hartenlust te klimmen en klauteren! Anderhalvemeterpret in de Betuwse klei


Buitenkansrijke dans en sjansavond!

Op onze soort van festivalcamping kan een avond heerlijk dansen niet ontbreken! Want wat missen we dat met z'n allen (wij wel!).. afhankelijk van de corona maatregelen vindt het feestje binnen op de dansvloer of buiten met de voeten in het gras plaats: maar dansen zullen we!

Ohja, en de live muziek programmering is in handen van Els en die is al sinds de vorige Buitenkans editie met een brede grijns aan de slag.. Houd onze facebookpagina in de gaten voor updates. Iets met een maisconcert


Hoogteparcours

Voor de durfals zonder hoogtevrees of de echte bikkels die hun angsten juist willen overwinnen: Wilgje's hoogteparcours. Dit klimparcours op 5 meter hoogte biedt voor iedereen een passende uitdaging. En afdalen.. via de tokkelbaan!


Ochtendgymnastiek

Want wat werkt nou beter na een avond doorzakken dan je fris en fruitige ochtend beginnen met een dosis ochtend gymnastiek! Zo'n ochtendgymnastiek waar Carlo en Irene een puntje aan kunnen zuigen. Carlo & Irene..? Ach laat ook maar, het wordt gewoon leuk!


Wilgje's Minigames

Ga de strijd aan met je campingburen tijdens deze spelletjesavond. Alle vaardigheden komen aan bod: snelheid, logisch inzicht, kracht, behendigheid, samenwerking. En natuurlijk kan er maar één met de winnaarstrofee terug naar zijn/ haar tent


Boogschieten

Wat is een Buitenkans vakantie zonder een fatsoenlijk schot in de roos? Leer de kneepjes van het Robin Hood vak tijdens de boogschietactiviteit.


En nog veel meer..