Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Open inschrijving: GPS-speurtocht

€ 11,00 p.p.
1,5-2uur
Alle leeftijden


Ontdek de Betuwe met GPS in de hand: gezellige speurtocht van coördinaat naar coördinaat 

De Betuwe staat bekend om haar schoonheid. Ieder jaar trekt de regio duizenden wandelaars en fietsers. Ook het stadje Buren is een trekpleister, en tijdens de GPS-tocht van Wilgje Buitensport ontdek je de mooiste plekjes in en rondom Buren. De wandeling geeft een goed beeld van de Betuwe, het rivierenlandschap en de historie van Buren en natuurgebied 'het Tichelterrein'.


De GPS-speurtocht start met een korte instructie over de tocht en de werking van de GPS. Dan krijg je de benodigde coördinaten waarmee je zelf de juiste route mag uitvogelen. 


Je gaat op pad, dat mag in duo´s of met een groep mits jullie altijd 1,5 meter afstand houden tijdens de wandeling. Met de GPS in de hand en de vragenlijst paraat begint de speurtocht naar de juiste antwoorden. Er zijn vragen over de natuur en de landbouw maar ook over Willem van Oranje en Anna van Buren. Zo kom je al lopend van alles te weten over de omgeving en haar historie.


Na afloop kom je terug bij Wilgje Buitensport, waar onze instructeur zich over de antwoorden buigt. En wees alert, de hoogste punten gaan niet alleen naar de meeste juiste, maar ook naar de meest originele antwoorden!


De afstand van de GPS-tocht bepalen we in overleg. De meest aan te bevelen route is 6 kilometer lang, en doorkruist zowel mooie stukken natuurgebied als het centrum van Buren.


In coronatijd is individueel inschrijven voor de GPS-tocht mogelijk (vanaf 2 personen). Dit kan via de button ¨Online reserveren´ hiernaast, of door direct contact met ons op te nemen.

Open inschrijving GPS-speurtocht!

Iedere zaterdag (vanaf na de lockdown)

Starttijd: 13.30uur


Inclusief:

  • Uitleg van de GPS door een professionele instructeur
  • Mooie wandelroute door de omgeving van Buren
  • Afsluiting met antwoorden op de vragen

Aantal deelnemers:

Vanaf 2 personen, open inschrijving (kinderen onder de 9 jaar mogen gratis meelopen)


Tips:

Trek stevige (wandel) schoenen aan die vies mogen worden. Bij kans op een bui is een paraplu meenemen ook een aanrader


Corona

Voorafgaand aan de GPS-tocht en tijdens de tocht houden we ons aan de coronamaatregelen. Voor de meest up-to-date maatregelen en consequenties daarvan tijdens een uitje bij Wilgje Buitensport zie ons Corona FAQ

Altijd vooraf reserveren

Sluit