Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lekker Los Arrangement

Echt actief in hartje Betuwe!


Het "Lekker Los Arrangement" is het perfecte uitje voor sportieve teams die wel van een uitdaging houden. De intensiteit en mate van uitdaging bepalen we op basis van de groepssamenstelling, want het gaat er natuurlijk wel om dat alle teamleden mee kunnen doen.


De dag begint met een kopje koffie of thee en een ambachtelijke lekkernij in ons sfeervolle Koecafé, waarna een van onze professionele instructeurs de aftrap doet.

We starten met een vermakelijke warming-up. Voor dit uitje zijn opgewarmde spieren immers essentieel! 


Iedereen warm? Tijd om het hogerop te zoeken. Het eerste programma-onderdeel is het unieke hoogteparcours. Een klimparcours dat zich bevindt op 5 meter hoogte en bestaat uit diverse touwbanen met ieder een eigen moeilijkheidsgraad en benodigde tactiek. Alle deelnemers kunnen zo hun eigen niveau en uitdaging bepalen, waarbij het team wordt begeleid door onze ervaren instructeurs.

Wanneer iedereen in zijn of haar klimgordel gehesen is, krijgen jullie een heldere introductie en instructie, veiligheid staat immers centraal. Deelnemers kunnen op de grond alvast even oefenen, voordat we echt de hoogte ingaan. Iedereen bepaalt zijn eigen route, en vindt voor zichzelf uit welke klimparcoursen haalbaar zijn. Natuurlijk zijn onze instructeurs aanwezig om hulp en advies te bieden.

En eenmaal aangekomen bij het laatste plateau? Dan volgt als beloning voor al je inspanning een 50 meter lange tokkelbaan die je weer naar met beide benen naar de grond brengt. 


De adrenaline van het hoogteparcours kan even zakken tijdens de pauze. In het Koecafé staat een kopje koffie, thee en fris klaar. Maar lang stil zitten is er niet bij, want 'lekker los' was toch het doel? 

Mooi, dan gaan we door: op het survivalterrein van Wilgje Buitensport!


Het is tijd voor het echte rouwdouwen. Onder begeleiding van onze instructeur(s) doorlopen jullie een spectaculair survivalparcours. Van klimbanen en evenwichtsspellen, tot uitdagende slootoversteken en catamaranvaren: het komt allemaal aan de orde. 

Het idee achter de survival is eenvoudigweg: plezier maken! Lekker los, lachen en jezelf weer even kind voelen.


Na de survival wil het nog wel eens gebeuren dat een collega, of twee, een douche kunnen gebruiken. Er is gelegenheid om even te douchen en om te kleden, terwijl de barbecue wordt ontstoken of het uitgebreide buffet klaargemaakt.

Met een welverdiende borrel in de hand, sluiten we het uitje af in het Koecafé. Tijd om de hoogtepunten van de dag nog eens door te nemen en ontspannen te genieten van een heerlijk diner. Want wat is een geslaagd uitje, zonder dat gezellige moment samen rond de barbecue of aan tafel!


Over het programma: het beschreven programma is in deze opbouw mogelijk tot 30 personen. Is de groep groter? Dan werken we met een wisseling, waarbij de ene groep eerst het hoogteparcours doet en de andere groep eerst de survival.

Diner: het Lekker Los Arrangement is inclusief Barbecue Willem van Oranje, Italiaans buffet of Warm/ Koud buffetInclusief:

 • Ontvangst met koffie, thee en "Marijke's koek"
 • Professionele begeleiding gedurende het gehele arrangement
 • Warming-up
 • Hoogteparcours uitdaging
 • Pauzedrankje
 • Survivalprogramma, bestaande uit diverse onderdelen; het laagteparcours, catamaran varen, touwbanen boven het water, de waterglijbaan, trapeze springen en nog veel meer..
 • Afsluitend barbecue Willem van Oranje of heerlijk buffet
 • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar tijdens het diner

Aanvangstijd:

13:00 uur


Aantal deelnemers:

Van 10 - 60 personen


Aanvullende mogelijkheden:

 • Combinatie met ochtend vergaderen
 • Starten met een heerlijke lunch. Zie voor de mogelijkheden onze menukaart
 • Zijn jullie echte fijnproevers? Kies dan voor de Barbecue Culinair (meerprijs van €5,00 p.p.)

Tips

 • Warme douches en kleedruimtes zijn aanwezig. Het is een aanrader om een set droge kleren en schoenen, zeep en een handdoek mee te nemen
Sluit