Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Arrangement Cultuur & Ontspanning

Cultureel en ontspannen bedrijfsuitje in Gelderland


Op zoek naar een uitje waarbij gezellig samenzijn en ontspanning centraal staat? Wel plezier in een spelcomponent gedurende de middag, maar zonder enorm sportieve strijd? Dan is het arrangement Cultuur & Ontspanning zeker iets voor jullie!


Bij aankomst worden jullie ontvangen in ons Koecafé, met een lekker kopje koffie of thee en huisgemaakte "Marijke's koek". Wanneer iedereen er is heet een van onze instructeurs jullie welkom en geeft een korte instructie. Jullie gaan namelijk historisch stadje Buren en omgeving verkennen met behulp van GPS. 

Met de GPS en benodigde coördinaten in de hand vogelen jullie zelf de juiste route uit. In teams gaan jullie op pad, niet alleen om al wandelend te genieten van de mooie omgeving maar ook om de juiste antwoorden op onze vragen te vinden. Welk team ontrafelt de meeste geheimen over de Betuwe, over de natuur en de landbouw waar jullie tussendoor lopen, maar ook over Willem van Oranje en Anna van Buren?


Na de wandeling komen alle teams weer terug bij Wilgje Buitensport, waar de koffie al klaar staat. Even pauze, voordat we doorgaan met het volgende onderdeel: de kunst van het boogschieten!


Onder begeleiding van onze professionele instructeur, opgeleid door de Nederlands Handboogbond, leren jullie de fijne kneepjes van het handboogschieten. Om de beurt nemen enkele teamgenoten de boog in de hand en oefenen hun scherpe blik en vaste hand met gerichte schoten op de schietschijf. Er is voor iedereen voldoende tijd om rustig te oefenen en verschillende technieken uit te proberen. Maar natuurlijk kan er maar één persoon met de eer van ‘Beste Schutter’ naar huis. We eindigen met een competitie, waarbij het gehele team als jury optreedt en een schot in de roos wordt bekroond met luid gejuich en het maximale aantal punten. 


Na afloop van de activiteiten verwelkomt onze gastvrouw jullie wederom in het Koecafé, voor een welverdiende borrel en een heerlijke maaltijd. Met een drankje in de hand staan we nog even stil bij de juiste antwoorden op de vragen tijdens de GPS-tocht, en natuurlijk bij de beste schutter van de dag. Met een daverend applaus voor de winnaar(s) luiden we de start van het diner in. Want wat is een uitje zonder dat gezellige moment samen rond de barbecue, of met het hele team aan tafel genietend van een uitgebreid diner?


Het arrangement Cultureel & Ontspanning is inclusief diner, waarbij de keuze bestaat uit; Barbecue Willem van Oranje, Italiaanse buffet of Warm/ Koud buffet. Tijdens het eten kunnen jullie onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar.

Inclusief:

 • Ontvangst met koffie of thee en een ambachtelijke lekkernij
 • GPS-ontdekkingstocht
 • Pauzedrankje
 • Workshop boogschieten 
 • Professionele instructie en begeleiding gedurende het programma
 • Heerlijke barbecue of buffet
 • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar tijdens het diner

Aanvangstijd:

13:00 uur


Aantal deelnemers:
Van 10 – 100 personen 


Aanvullende mogelijkheden:

 • Starten met een heerlijk lunchbuffet. Zie voor de mogelijkheden onze menukaart
 • Liever nog wat meer cultuur én competitie? Ga in plaats van de GPS-ontdekkingstocht voor Stadsspel Ridders van Wilgje tot Buren
 • Of: breid de boogschietworkshop uit met een onderdeel kruisboogschieten (verlenging van activiteitsduur met een half uur, meerprijs van €4,50 p.p.)
 • Voor de echte fijnproevers raden we van harte de Barbecue Culinair aan (meerprijs van €5,00 p.p. Zie onze menukaart)
 • Na de barbecue nog geen zin om naar huis te gaan? Jullie kunnen ook blijven kamperen, op ons kampeerterrein met eigen kampvuurplaats

Tips:

Trek fijne wandelschoenen aan, en bij koud weer een lekker dikke (winddichte) jas

Sluit