Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wilgje's Verwenarrangement

Volledig verzorgd bedrijfsuitje bij Wilgje Buitensport


Wilgje’s verwenarrangement staat voor een volledige verzorgde dag, zo’n uitje waarbij je nergens over na hoeft te denken en vooral heerlijk ontspannen kunt genieten!

Vanaf het moment van aankomst worden jullie volledig in de watten gelegd. Het activiteitenprogramma is op maat opgebouwd, en in samenwerking met slagerij Knobbout uit Buren verzorgen we gedurende het gehele arrangement een menu van hoge kwaliteit.


We starten in ons sfeervolle Koecafé met een heerlijke lunch. Een moment van ontspanning. De deelnemers kunnen rustig aankomen en genietend van een uitgebreid lunchbuffet bijkletsen en het werk voor even naast zich neerleggen.

Na de lunch is het tijd voor het eerste programmaonderdeel. Voor wie zich nog even wil omkleden is daarvoor natuurlijk de gelegenheid. Eén van onze professionele instructeurs verwelkomt de groep en start met een uitleg van het programma en de warming-up. En dan is het tijd voor actie!


Of jullie kiezen voor de Boerenbuilding of het Boogschieten, de Survival of de GPS-tocht, onze instructeur begeleidt de activiteit van begin tot eind. Gezellig samen bezig zijn, dat is waar het om draait. Elkaar weer op een andere manier leren kennen, samen lachen en natuurlijk gezamenlijk met succes de opdrachten volbrengen.

Tussen de twee programma-onderdelen door houden we even pauze. In ons Koecafé wordt koffie,  thee en of fris geserveerd. Na de pauze volgt de tweede activiteit, wederom onder professionele begeleiding van onze instructeur(s).


En dan, met een actieve gezellige middag achter de rug, is het tijd voor een welverdiende borrel! In het Koecafé is de bar geopend, en wordt de barbecue ontstoken en het buffet klaargemaakt. Met een drankje in de hand praat de groep na over het uitje en worden de hoogtepunten van de dag nog eens uitvoerig besproken.

De gastvrouw opent het diner, bestaande uit kwalitatief hoogstaande gerechten waarbij we natuurlijk rekening houden met individuele wensen, allergieën of diëten.


Want hoe sluit je een uitje beter af dan samen met collega’s rond de barbecue of aan het buffet, genietend van een heerlijke maaltijd en het gezellige ontspannen samenzijn.

Wilgje’s verwenarrangement: voor top teams die het verdiend hebben!


Over het programma: het verwenarrangement bestaat normaliter uit twee tijdsframes van 1,5 uur voor activiteiten, naar wens in te vullen. Natuurlijk is het mogelijk de voorgestelde opbouw van het arrangement aan te passen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:

  • Heerlijke uitgebreide lunch
  • Tweemaal 1,5uur activiteiten – programma-invulling naar wens
  • Pauzemoment met koffie/thee en of fris
  • Culinaire barbecue en buffet van de hoogste kwaliteit
  • Ambachtelijk dessert
  • Na de activiteiten onbeperkt gebruik van de Hollandse bar
  • Professionele begeleiding gedurende het programma

Aanvangstijd:

12:00 uur


Aantal deelnemers:

Van 10 - 150 personen


Aanvullende mogelijkheden:

  • Combinatie met ochtend vergaderen
  • Late-middag variant: start om 15.00uur met taartbuffet en 1 programma-onderdeel (tot 21:00uur) voor €65,50 p.p.
  • Blijven overnachten? Dat kan op onze camping, zie: kamperen
Sluit