Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Survivallen op onze survivalbaan in Midden-Nederland

Ben jij aan het trainen voor een survivalrun of heb je altijd al eens survival activiteiten willen proberen? Ontdek dan onze survivalbaan in Buren. Het survival parcours is geschikt voor deelnemers van verschillende niveaus en bestaat uit diverse onderdelen, waaronder: meerdere hindernissen, een laagte- én een hoogteparcours, water-oversteken en een stormbaan. 


Lukt het jou om het parcours droog af te leggen? 


Op deze pagina vind je alle mogelijke survival en sportieve activiteiten voor jeudgroepen, verenigingen en andere sportieve geinteresseerden.   


Survivalbaan tussen Utrecht en Noord-Brabant

De survivalbaan van Wilgje Buitensport is centraal gelegen in Nederland, tussen Utrecht en Noord-Brabant. Wij krijgen bezoekers vanuit heel Nederland die ons survival parcours willen overwinnen. Naast mensen die eenmalig komen survivallen, hebben wij ook een vaste groep bezoekers die wekelijks een survivalrun-training komen volgen. 


Voor kinderen (vanaf 10 jaar) is het mogelijk om een survival kinderfeestje te organiseren. We hebben speciaal voor kinderen een survivalprogramma opgesteld, waar iedereen aan mee kan doen. Een survival kinderfeestje is een stoer, origineel uitje wat absoluut een indruk achterlaat. 


Wil jij onze survivalbaan trotseren of ben je benieuwd naar onze survival activiteiten? Neem dan contact met ons op. 

We bespreken de mogelijkheden graag. 


Compleet survival uitje: survivalbaan inclusief eten en drinken

Je kunt bij ons terecht voor losse survival activiteiten, zoals alléén het hoogteparcours of de survivalbaan, maar ook voor complete arrangementen inclusief eten en drinken. 

Zo organiseer je een sportief survival uitje voor jou en je gezelschap. 


Mochten jullie aan een dag niet genoeg hebben, dan is het tevens mogelijk om te overnachten op ons groepskampeerterrein (minimaal 10 personen). 


Outdoor survivallen bij Wilgje Buitensport in Buren

Survivallen bij ons betekent dat je bezig bent met verschillende survival activiteiten, bijvoorbeeld op onze survivalbaan. Het gaat dus om het afleggen van een parcours. Ben je op zoek naar bushcraft of wil je leren te overleven in de natuur? Dan adviseren wij om toch even verder te kijken. 


Wil jij survivallen op onze survivalbaan? Reserveer dan direct of neem contact op voor meer informatie.