Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Survivalmaaltijd: koken als outdooractiviteit!

€ 19,95 p.p.
3 uur
Alle leeftijden


Wilgje's Survivalmaaltijd: primitief koken op een vuurtje!


De survivalmaaltijd van Wilgje Buitensport betekent: zelf primitief koken. Zonder magnetron, oven, fornuis: maar op een vuurtje! Wat een ontdekking dat er eigenlijk zo weinig nodig is om op een eenvoudige wijze een verrassend lekker gerecht te kunnen maken. Een leuke én leerzame ervaring! Met heerlijk resultaat. De surivalmaaltijd is eigenlijk een activiteit opzich, Wilgje Buitensport zorgt voor alle benodigdheden en begeleidt het kookproces. 


De deelnemers krijgen een kist met ingrediënten (met daarin o.a. aardappelen, groenten als uien, wortelen, broccoli, paprika en/ of wat er op dat moment in het seizoen te krijgen is, appels, kipfilet of vega, kruiden en boter) en een kist met kookmaterialen (messen, snijplanken, schalen en aluminiumfolie). En verder eigenlijk niks..


Er moet vuur gemaakt worden, en dan wel een vuur dat goed genoeg brandt om lekker in te kunnen braden. Terwijl de vuurmeesters zich hierover ontfermen gaat een ander team aan de slag met het snijden van de ingrediënten. 


Iedere deelnemer maakt een eigen pakketje van aluminiumfolie met daarin de gewenste ingrediënten en kruiden. Dit pakketje gaat als geheel in het vuur. Gezellig om het vuur heen, met een drankje in de hand, is het wachten tot het eten klaar is. Hoewel deze maaltijd in de basis zo eenvoudig is, kun je rekenen op een heerlijk resultaat!
En nog zin in een toetje? Wat dacht je van vlamwarme appel met kaneel..?

De Survivalmaaltijd is een ervaring opzich


Inclusief:

  • Heerlijke verse ingrediënten
  • Kookmaterialen
  • Alle benodigdheden voor een knapperend vuurtje
  • Begeleiding van Wilgje Buitensport bij het kookproces
  • Resultaat: een heerlijke maaltijd én toetje


Aanvullend naar wens:

  • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar tijdens het koken en de maaltijd (€13,50 p.p. voor 3 uur)
Sluit