Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kano to Go!

€ 10.00 p.p. vanaf 4 personen!
Ongeveer 3 uur


Kanovaren in Gelderland op de Linge


In verband met de Corona maatregelen gaan wij uit van maximaal 2 personen per kano. Als de deelnemers jonger zijn dan 18 jaar of in 1 huis wonen is deze regel niet van toepassing.

Vanaf 1 juli gaan we weer alleen kanovaren voor groepen aanbieden.

 We hopen op uw medewerking en begrip.


Ontdek de Betuwe vanaf het water! Een andere wereld, vol mooie vergezichten en verrassende landschappen. Stap in de kano en geniet van een wereld die voor de vastelander verborgen blijft. De kanotochten van Wilgje Buitensport lopen via rivieren de Linge en de Korne.

Onze kanosteiger en vaste opstapplaats ligt aan de rand van Buren en is makkelijk te bereiken met de auto. We beginnen altijd met een korte uitleg over het kanovaren en de route. Vervolgens gaan jullie zelfstandig op pad, met maximaal twee personen of een samenwonend gezin in een drie -of vierpersoons Canadese kano. De route is heen en terug, waarbij jullie zelf de afstand bepalen en tussendoor op verschillende plekken even pauze kunnen houden, of kunnen picknicken.


Er zijn waterdichte tonnetjes aanwezig en we zorgen voor zwemvesten wanneer nodig. 

In geval van extreme weersvoorspellingen heeft de medewerker van Wilgje Buitensport het recht om het kanovaren te annuleren.


Reserveren kan via de 'online reserveren' button of stuur een mailtje via het contactformulier.

Bij het online formulier kun je ook de beschikbaarheid en de starttijden zien, bij online boeken is meteen alle info over opstappen enz beschikbaar!

Inclusief:

  • Kano-instructie door professionele instructeur
  • Gebruik van 3 of 4-persoons Canadese kano’s: met max. twee volwassenen en/of een samenwonende familie in een kano
  • Vanaf 2 personen!
  • Waterdichte tonnen
  • Zwemvesten
  • Routekaart

Bij aankomst graag parkeren aan de parkeerplaats op de Haagse Uitweg. 

Wanneer jullie de kanosteiger betreden eerst handen ontsmetten. Gasten kunnen 1 voor 1 de opstapplaats op. De medewerker van Wilgje Buitensport geeft aan wanneer de opslag betreden kan worden.

In verband met de 1,5 meter maatregelen kan er slechts 1 kano per keer starten tenzij er meer kano's voor 1 familie nodig zijn.

Sluit