Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klassen competitiedag

€ 29,00 p.p.
4 uur
Vanaf 10 jaar (groep 6)


Competitiedag met een lach! Gevarieerd spelprogramma voor grote groepenSpeciaal voor grotere groepen biedt Wilgje Buitensport een gevarieerd competitieprogramma aan, waarbij leerlingen in teams op allerlei niveaus worden uitgedaagd. Of het nu gaat om creativiteit, enthousiasme of de snelste tijd: iedereen kan zijn steentje bijdragen!


De spelonderdelen vinden in roulatievorm plaats en in de pauze zorgt de tussenstand voor een extra motivatie om door te gaan, nog zelfs een beetje fanatieker. Doordat op allerlei manieren punten te behalen zijn, van snelheid en creativiteit, tot logisch denken en enthousiasme, kan iedere leerling een steentje bijdragen aan de competitie. Bij de Romeinse strijdwagen staan de sportievelingen voorop, met het palletspel testen we het denkvermogen van de leerlingen en tijdens het boogschieten staan concentratie en focus centraal. Ook competitie-onderdelen als schieten met een reuzenkatapult, klimmen op hoogte  en catamaran varen behoren tot de mogelijkheden.


Afhankelijk van de groepsgrootte, samenstelling van de groep en jullie specifieke wensen stellen we een competitie-programma op maat op. Eventueel kan de dag gezellig afgesloten worden met een heerlijke barbecue in ons Koecafe of op het zonnige terras.

Inclusief:

  • Competitie-programma op maat
  • Begeleiding van professionele instructeurs gedurende het programma
  • Gebruik van onze schuur als lunch/ pauzelocatie. Hier staan klaptafels en banken voor ongeveer 100 personen en zijn kluisjes aanwezig
  • Gebruik kleedruimtes en warme douches
  • Afsluitende prijsuitreiking

Aanvangstijden:

10:00 / 13:00


Aantal deelnemers:
Van 30 – 120 personen (vanaf 10 jaar / groep 6)


Aanvullende mogelijkheden:

  • Afsluiting met een barbecue in ons Koecafe of op het gezellige terras bij goed weer (€11,50 p.p.). Voor onze uitgebreide menukaart voor scholen zie: schoolmenu's
  • In plaats van een schoolreisje van 1 dag liever een meerdaags schoolkamp? Bij Wilgje Buitensport kunnen jullie ook blijven overnachten: op de knusse camping met eigen kampvuurplaatsen. Zie: kamperen. (Overnachten in een Wilgje-groepstent voor 8 personen kost €11.25 p.p.p.n.)

Tips:

We raden leerlingen aan oude, sportieve kleding te dragen. Bij een aantal onderdelen van het programma kunnen de deelnemers nat en vies worden, vandaar dat het meenemen van een extra setje kleding, droge schoenen, een handdoek, zeep en een plastic zak voor natte kleren handig is!

Sluit