Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsuitje/ teamdag keuze-arrangement

Actief bedrijfsuitje in Gelderland


Op zoek naar een originele locatie voor jullie bedrijfsuitje? Wilgje Buitensport is zo'n plek. Op de voormalige boerderij van familie van Koeverden hangt een gezellige sfeer, hebben onze gasten alle ruimte en zijn ook nog tientallen activiteitenprogramma's mogelijk. Het Wilgje team verzorgt al jarenlang met plezier bedrijfsuitjes op maat. 


Wilgje Buitensport ligt centraal in Nederland in de prachtige Betuwe. De locatie is goed bereikbaar en er is altijd genoeg (gratis) parkeergelegenheid.


Bedrijfsuitje op maat

In overleg bepalen we een programma dat past bij jullie team! Maak een keuze uit de leukste activiteiten. Niets moet, alles mag. Als het maar aansluit bij de wensen van de groep. Onze locatie biedt veel mogelijkheden om een bijzonder programma samen te stellen. Met plezier helpen we daarbij. Bel of mail ons gerust voor een uitje op maat: contactinformatie.


Wilgje keuze-arrangement

Het Wilgje keuze-arrangement biedt de mogelijkheid een programma op maat samen te stellen, een activiteitenprogramma dat aansluit op de doelstellingen en wensen van jullie team.


Voorbeeldprogramma:

15.00uur: Ontvangst met koffie, thee en een ambachtelijke lekkernij in het gezellige Koecafé 

15.30uur: Start van de activiteit. Onze instructeur komt jullie halen voor de warming-up en activiteit naar keuze (bijvoorbeeld: Boogschieten, Boerenbuilding, Hoogteparcours, GPS-tocht of Survival)

17.00uur: Borrel. Na even lekker met z'n allen actief bezig te zijn geweest smaakt de borrel extra goed! (Er is na de activiteit voor wie wil tevens gelegenheid om te douchen en om te kleden)

18.00uur: Barbecue. Want wat is een geslaagd uitje zonder dat gezellige moment samen rond de barbecue of aan tafel? 


Ook een combinatie met vergaderen is mogelijk. Zie voor meer informatie: Actief vergaderen op de klei.


Toelichting op de activiteiten:

De Boerenbuilding is Wilgje's teambuildingsprogramma met een knipoog. We stemmen dit programma af op wensen van de groep en doelstelling van het uitje: hoe sportief mag het zijn, droog/nat, rustig programma of intensief etc. Bij slecht weer vindt de boerenbuilding indoor plaats. Dit geldt ook voor het boogschieten en teamklimmen.


Vaak is het in de herfst en voorjaar mooier weer dan we denken. Een mooie GPS speurtocht door de omgeving van het historische Buren is dan een aanrader! Voor de lente, zomer en vroege herfst verzorgen we graag een buitenprogramma met sportieve onderdelen als de survival en het hoogteparcours.


Graag persoonlijk advies welk uitje het beste bij jullie past? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Voorbeeldprogramma:


Voor € 54.00 p.p. inclusief btw organiseert Wilgje Buitensport een compleet verzorgd bedrijfsuitje:

  • Ontvangst met koffie, thee en een ambachtelijke lekkernij
  • 1 activiteit naar keuze (duur: 1,5 uur)
  • Heerlijke barbecue (Barbecue Basis)
  • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar na afloop van de activiteit (gedurende 3 uur)


Aanvangstijd (indicatie):

15:00uur


Aantal deelnemers:
Van 15 – 150 personen  


Aanvullende mogelijkheden:

  • Lastig om een keuze te maken uit de verschillende activiteiten? Een combinatie is ook mogelijk! Tegen een meerprijs van €4,50 p.p. organiseren we een combinatie-programma van 2uur (in plaats van 1,5uur), bestaande uit twee activiteiten!
  • Combinatie met vergaderen. Zie: Vergaderen op de Klei
  • Zijn jullie echte fijnproevers? Kies dan voor de Barbecue Willen van Oranje of de luxe Barbecue Culinair. Zie voor de mogelijkheden onze menukaart

Tips:

  • Het dragen van sportieve kleren en stevige schoenen is bij de activiteiten een aanrader
  • Graag even douchen en omkleden na de activiteit? Warme douches zijn present, een handdoek en zeep moeten jullie dan zelf meebrengen
Sluit