Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt,
Het formulier is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Actief Corona-proof vergaderen tm 50 personen

Vanaf € 50,00 p.p. incl btw
Hele dag


Vergaderen in een inspirerende omgeving: gegarandeerd resultaat!


Het is algemeen bekend: zelfs de beste teams moeten er af en toe even uit! Even weg uit de vertrouwde dagelijkse werkomgeving, de bekende setting en de aangewende patronen. Juist op een andere plek komen vernieuwende ideeën en scherpe inzichten aan het licht. 


Wilgje Buitensport is de ideale locatie voor een kansrijke vergadering buiten de deur. De prachtige omgeving en sfeervolle binnenaccommodatie inspireren. Omgeven door groen, natuur en frisse lucht is het 'even helemaal weg'-gevoel direct aanwezig. Afstand houden is geen probleem tm 50 personen!


Ook even actief


De naam zegt het al: Wilgje Buitensport is een sportief bedrijf. Onze filosofie is dat een effectieve vergadering altijd een component 'samen bezig zijn' bevat. Enerzijds voor de benodigde fysieke beweging, anderzijds omdat volgens ons het teambuildingscomponent tijdens een goede vergadering van essentiële waarde is.


Vergaderen bij Wilgje Buitensport is daarom altijd inclusief een actief onderdeel: onze teambuildingsactiviteit de Boerenbuilding bijvoorbeeld (ook indoor mogelijk), of een workshop Boogschieten. Tevens is de GPS-tocht een aanrader, waarbij het team al wandelend een frisse neus haalt en de mooie omgeving verkent. Of zijn jullie klaar voor een echte uitdaging? Overweeg dan ons unieke Hoogteparcours.


De precieze tijdsindeling van de dag bepalen we in overleg. Het arrangement is inclusief heerlijke lunch en gedurende de dag zijn koffie, thee en fris inbegrepen. Het actieve programma neemt anderhalf uur in beslag. Naar wens kunnen we ook een uitgebreide barbecue of buffet verzorgen.


De faciliteiten


Het Kalverblijf

Sfeervolle 'huiskamer'-ruimte met houtkachel en eenvoudige keuken. Te huur voor groepen, tevens eigen buitenterras.


Het Koecafé

Unieke binnenaccommodatie, geschikt voor grote groepen en presentaties. Tevens te huur voor vergaderingen (enkel in het naseizoen in verband met aanwezigheid van andere groepen). 


De Graanschuur

Grote verwarmde binnenaccommodatie, met diverse teambuildingsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een levensgrote Jenga toren, boogschieten of het doorkruisen van het spinnenweb van laserstralen.


Catering

In samenwerking met kwaliteitslagerij Knobbout verzorgen wij een heerlijke lunch, en kunnen we tevens een afsluitende barbecue of buffet verzorgen. Zie voor de mogelijkheden onze menukaart


Inclusief:

  • Heerlijke lunch
  • Koffie, thee en fris gedurende de hele dag
  • Huur vergaderruimte (Kalverblijf of mogelijk het Koecafé in laagseizoen)
  • Anderhalf uur activiteiten. Mogelijkheden o.a.; hand- en kruisboogschieten, Romeinse strijdwagen bouwen, katapult schieten en het bouwen van een spectaculaire brug
  • Begeleiding van professionele instructeur tijdens de activiteiten
  • Gebruik van kleedruimtes, kluisjes en warme douches indien gewenst

Aanvangstijden:

In overleg


Aantal deelnemers:
Van 10 – 150 personen


Aanvullende mogelijkheden:

  • Aansluitend barbecue of buffet, zie voor de mogelijkheden onze menukaart
  • Drankafkoop tijdens het diner (gedurende 3 uur voor €12.50 p.p.)
  • Een heisessie inclusief overnachting? Ook dat is mogelijk, op ons sfeervolle kampeerterrein met eigen kampvuurplaatsSluit